Вина Яценюка у доларі по 30 не менша, а може навіть і більша, ніж Гонтарєвої - Балога

9
6

Народний депутат пропонує заслухати на засіданні парламенту в четвер керівника уряду щодо девальвації гривні.

– Як би комусь не хотілося. Але девальвацію гривні на війну списати не вдасться. Неодноразово говорив, що слабка національна валюта – це перша ознака хворої економіки. Це показує, що за цілий рік жодних реформ в країні не проводилося. Іншими словами, однією відставкою голови Нацбанку ситуацію не виправиш, – зауважив Віктор Балога. – Тому, окрім зміни керівництва національного банку, потрібно відправляти у відставку самого прем’єр-міністра. Бо його вина у доларі по 30 не менша, а може навіть і більша.

– Не можна виграти війну на Сході, якщо ми не переможемо у війні з корупцією і популізмом. Девальвуюча гривня – такий самий дестабілізаційний фактор, як і теракти та бойові дії. Бо якщо війна прийшла ще не в усі українські сім’ї, то економічні негаразди відчує на собі кожен українець. А соціальна катастрофа – це нічим не краще, ніж агресія сусідньої держави. Через це, вважаю, що в четвер ми маємо розглядати не лише бюджет, а й заслухати прем’єр-міністра, який продовжує думати, що через війну усім не до нього, – наголосив народний депутат.

Коментарі

Я
я

Правильно, Вікторе Івановичу!

ВБ
В березнi по 50?

I шо дале з сьов конченов Украйинов буде?

Ф
Фінансист

"мукачівець" з незрозумілих причин захищає паразитарну систему.

М
мукачівець

Яйценюк і Гоптарева, це психічно хворі і безпідповідальні підари, яки нищать країну з блогословіння Пороха! Давно вже треба було відмовитися від конченої хрівни та перейти на євро або долар. По прикладу Черногорії. Хоча б до такого зубожіння населення не дійшли б. Хрівну требе знищити і чим скоріше ми від неї здихаємося, тим краще!!!

Ф
Фінансист

Вся проблема в тому, що НБУ не є державною структурою, а філіалом приватної лавки ФРС США, які через доларову систему висмоктують з України та ін. економік світу 40-50 відсотків (тому Піндостан найбагатший). А щодо Гонтаревої чи Яценюка - це смоляки на побігеньках цієї глобальної паразитичної структури.

0
02

Яценюка не слухати треба, він не артист і не лектор, його судити треба. До чого цей "камікадзе" довів державу і весь український народ. Його з ВР зразу в АВТОЗАК, щоб не встиг втекти.

Читайте також