Винен грип, а не бандити?

5
0

Депутат Ланьо каже, що його ніхто не грабував

Як ми же повідомляли, днями з’явилася інформація про те, що на Свалявщині побили та пограбували (викрали 22 тис. доларів) депутата районної ради, члена СПУ Івана Ланя.

Сьогодні нам повідомили, що співробітники міліції у ході оперативно-розшукових заходів під час розгляду матеріалів за фактом нападу на депутата Свалявської райради Івана Ланя встановили, що згідно заключення завідуючого травматологічним відділенням Свалявської ЦРЛ тілесні ушкодження, з якими потерпілий звернувся в лікарню, а саме «Закритий перелом нижньої третини лівої великогомілкової кістки», який повинен бути після удару по нозі — відсутній.

Під час додаткового опитування депутата Ланя встановлено, що тілесні ушкодження він отримав, коли виходив з власного автомобіля необережно вступивши на землю. Під час додаткових показів сам потерпілий повідомив, що гроші в нього ніхто не викрадав, а він сам заявив про це знаходячись у стані больового шоку, а також під впливом підвищеної температури, викликаної грипом. Тому він і не зміг точно пригадати, де залишив гроші.

На даний час І.Ланьо перебуває на стаціонарному лікуванні у районній лікарні, а від проведення судово-медичної експертизи відмовився, повідомили ЗІА «Простір» з ЦЗГ УМВС в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також