Винні у бандитській перестрілці біля Солотвина можуть сісти за грати довічно

49
34

Поки що підозрювані особи в розшуку, поліцейські проводять розслідування.

-Матеріали справи об'єднані в одне провадження. За фактом смерті поліцією внесено додаткову кваліфікацію - за ч2. п. 12 ст. 115 ККУ - це умисне вбивство. Крім того, за наслідками солотвинських «розбірок» правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15-ч.2 п.12 ст.115 ККУ - замах на вбивство, - розповіла у коментарі Mukachevo.net прес-секретар закарпатської поліції Галина Сернівка.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Нагадаємо, минулого тижня  на заправці поблизу Солотвина відбулась бандитська перестрілка. Цими вихідними один з поранених у стрілянині  помер у лікарні. 

Коментарі

Х
Хххх

Да веселятся терпели. Идиотов в город и хватает. Обижени прекращается х...ю писать. Скажить Питю,Чопею.,Джанию, в очи хто вони таки никто? А то ви дебили интернет засоряете, своими обидками. А вони бистро объяснять вам чо-по чем .

Ч
ЧОПЕЙ

БУДЕТЕ ЗЕ МЕНЕ ПИСАТИ, ЗДАМ ВСIХ МЕНТАМ, БО Я СТУКАЧ!!!!!!

Д
джуді

Усі под міліційов ходять а бавляться в бандітів.

1
1123

Балажку за грати!

*
*****

Мукачево-перетворилося в болото через всяких джаніїв,джокіїв,чопеїв і т.п...

П
Петро

Джані ото шавров зять мусорський

1
12345

Най би під..рас прийшов на похорони і подивився шо він наробив матері жінці дітям най би в очі побзирав! Руслан був хорошою людиною нікого ніколи просто так необідив, многим помагав по справедливості! Най спочивать з миром! Вічна йому память!

КЦ
Кому цікаво

Джані, це бувший бос чопия, а патом він одтавго у найми прощеному би, а чопий, то універсальна туалетна бумага, яка глядать гузию чим масніше.

С
сергій

Андрію Балажка дала гроші не тільки журналюгам, та суді та прокурору! Хотіла щоб доньку опровдали, але судя погодився тільки на условне! Такщо вже все вирішено, а суд то так для галочки! Слава Закарпатському правосуддю!

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

ко вто Джані???

П
Петро

То ще траби вияснити хто кому! Джані то отой покидьок што то на таурегові їздить? Так ун мало пішнув колиго гумійовими клипачами били!! Шо про се нерозказує? Ганьбиться!

М
Мафія

Віра у мукачівську мафію - упала. Нич і никого ся уже не боють мадяри, румуни...

М
Мукачево

Чопий тоже доки голова на місті най подумать добре, бо пак усі будуть тут писати який він фосий пацан був, чи мент, хоча він сам не знає хто він!!!! ( тук. Тук)

ВВ
Василю Васильовичу

Не лише скотиняка аеферестична, а ще й шестьорка мусорська!!!!

А
андрій

Щось коли Балажка вбила декілько людей буха за кермом, нико довічно не дав а досі суд тягнуть, та мукачево нет щось нич не пише за се , цікаво чому? Бабки від Балажки взяли та замовчали?

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

но та вто добре, бо той фрукт ще та скотиняка аферістична

ДВ
До Василя Васильовича

Уже добарижнічовує, так би мовити підходить кар'єра до кінця. Печально.

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

а шо чопей тоже нюхісом барижить?

Ч
Черьомушки

А ще Чопий буде за боса мстити!!!!! Бо шо типирь най робить???? Чию ж.о..п.у най лиже????? Джані го назад но свої не пустить, бо доста му нализав!

УК
Усім крисам і диванним коментаторам

Лем боюся оби мусора не узнали шо Пітьо когось хоче завалити, кіть можна, то не розказуйте про це никому, бо всьотаки за брата убивати піде!

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

барига на баригові сидить баригом підганяє

УК
Усім крисам і діванним коментаторам

Пітьо їх скорше найде чим мусора і повірте просто так він нич не лишав...знаю особисто цю людину! Будуть они у страшних муках здихати бо всьо таки брат був....

УШ
Усім шо х.йню туй пишуть

Мукачево то,Пітю.То ти уже не то

УШ
Усім шо х.йню туй пишуть

Лишіться покойного Джокія.Він бов нормальний пацан,добряк.Най дають довічне чи сяде ко то убив,Но ще є наверху Божа кара!!!Румуни підораси,їх усіх постріляти треба.І ни пишіть туй за Джокія х.йню,а кіть пишете та ім'я своє і фамілію називайте,бо б.ядь ушиткісьте очко затерли та лем строчите.Джокі най земля тобі буде пухом...Спочивай з миром...

П
Пітьови

Да,да Пітюку,.............

П
Пітьо

Мукачево уже не то...

П
Правда

Добре шо хоч більше жертв нема, а то потягли наріки на розборки " необстріляних" дітваків, а домів повтікали вже обосрані!!!! Романтики " блатні"!!!!!! А КУЛЯ БАГАТО ЧОГО МІНЯЄ В ГОЛОВІ ЛЮДИНИ, НАВІТЬ ЯКЩО ВОНА ПОТРАПЛЯЄ В ГУ... З... ИЦЮ!!!!!!

ІФ
Іван Федорович

ЗОЛОТІ СЛОВА !!!! Ага, дуже був серйозний, на переговори накурений ходив, не робіть з мухи слона,а з нього великого чоловіка!!! Най собі там спочивать і не треба з нього мученика робити, бо там діти залишилися, жона, нішо боло блатувати, а кіть так за них переживав, то най би йшов на завод робити, там би точно в нього не стріляли!!! Шо собі убрав, то і має!!!! А румун своє життя цінує не хуже іншого, ко перший устрілив, того й тапки!!!!!

?
?!

Там ще один "серйозний" є, чопий, тот точно отомстить, коли сяде! А за боса свого точно сяде оби помститися!!! Серйозний хлоп!!!!

К
Кольчинови

Ага, дуже був серйозний, на переговори накурений ходив, не робіть з мухи слона,а з нього великого чоловіка!!! Най собі там спочивать і не треба з нього мученика робити, бо там діти залишилися, жона, нішо боло блатувати, а кіть так за них переживав, то най би йшов на завод робити, там би точно в нього не стріляли!!! Шо собі убрав, то і має!!!! А румун своє життя цінує не хуже іншого, ко перший устрілив, того й тапки!!!!!

В
Вася

Ахахаахаххаахахах) Довічне )))))))))))))))))))) Ви шо в Америці живете чи в Габоні???????? Тут довічне давуть лим врагам Поросенка вальцмана и його банді, а так кіть банду не трогав та кашляне поліцаям шо вже жиють по новому та й на тому крапка! Запомніть! Після очередного розвода народа в 2014 ми почали жити по габонським міркам!

Р
руснак

можуть,но не сядуть,капуста творить чудеса..та й сажати бо не дуже треба..най би ще пару сволот вальнув ,які робити не хотять,а по розборкам ходять.

.
...

Довічне????? Шо за глупості, не смішіть. Умовне стрілку дадуть максимум. Бабло рішає всьо!

К
КОЛЬЧИНО

Довічне таким людям не адикватним,Джокія прощеного і там знають сірйозний чоловік там був.хто сяде за нього,буде сам смерть просити.ДОВІЧНЕ за брата

Читайте також