Вино, бограч та гусь: Цими вихідними неподалік Мукачева відбудеться етно-фестиваль

9
19

Поринути в гастрономічну культуру Чехії, Словаччини та Угорщини, при цьому не покидаючи межі Закарпаття, буде можливим вже цієї неділі.

Закарпатців та туристів запрошують на «Vaclav етно-фестиваль Страбичівський гусь», що відбудеться в неділю, 9 жовтня .

Тут можна буде скуштувати чеських, словацьких та угорських страв, продегустувати вино та домашні настоянки, а також насолодитись виступами спеціально запрошених артистів з-за кордону.

Дійство відбудеться у селі Страбичово, що на Мукачівщині, за адресою вул. Центральна 94.

Більше інформації можна отримати за телефонами: 099 201 42 87 та 066 001 21 92.

Нагадаємо, на початку вересня у Мукачеві відбувся перший пивний фестиваль "Варишське пиво - 2016". А в листопаді місто святкуватиме День святого Мартина - покровителя Мукачева.

 

Коментарі

ВБ
Василь Балог Іванович

Шановнi!Дуже прикро що реклама послужила рiзним плiткам,всi долучилися до мироприемства,зараз як i в Дерценi та iнших селах долучаються заклади ,а не сiльськi рпди до заходiв.Краще приходьте покажiть свою гостиннiсть,культурно вiдпочивайте !Iван Iванович сприяе у всiх питаннях!Ми в свою чергу чекаемо добрих побажань,нешукайте виновних -хто щось робить!Гостi нашi Словаки ,Чехи,за нас бiльше радуються ,Дай Вам Бог здоровя та мудростi! (St.VACLAV)

С
слава

треба бути чесним

Д
Депутат

Іван Іванович не звертай те уваги на погані коментарі ви знаете що у Вас є конкуренти які б хотіли бути на вашому місці, але вони слабаки

Д
Друг

Голуб молодець що робить фестиваль, на цьому много не заробить добре якщо выйдетв ноль Але для людей старается і хоче підняти рівень села і зробити приємно мешканцям.Славік не звертай уваги на примітивні комент. Так тримати, а голову села обовязково запросто всім завидникам на зло

М
МЕШКАНЕЦЬ

Люди у нашому селі дійсно хороші і розумні Є. Тільки їх не всім треба,

О
Оля

Чепенцю- чи як тя там, навчися грамотно писати, бо всі помилки виставивісь на ганьбу,

С
Саша

Наші люди дуже зависливі. Кожен забуває на себе подивитися з сторони який він на самаму ділі є . Другого обгадити легше ніж правду сказати або подумати про себе.Всі хто тут писав, забули про БОЖУ ЗАПОВІДЬ "НЕ СУДИ, І ТИ БУДЕШ НЕ СУДИМИЙ" Погані справи чи слова завжди повертаються бумерангом. Так що зависники і злі люди чекайте іх, все вам повернеться.

М
Мира

Правду кажете бирів нич немає до зароботків і піару Мінди

А
АААА.

Но типир Мінда нагребе бабла

Ю
Юра

Люди мені вас дуже шкодо ,яка у вас убога думка про своє село і про своїх односельчан не радуєтеся шо хоть шось робиться в Страбичові і причому тут бирів до фестиваль

С
Страбичівка

Правду каже Женя, бирів у нас найкращий, а кому ся не любить, то тото його проблеми

Ж
Женя

На мою думку, корінний страбичівець теж тупорилий як обзиває весь страбичівський люд. Я Впевнений, що він сам повний нуль в селі, а обзиває людей, які від нього вище на декілька рангів. Обсирають людину лише ті, хто стоїть далеко за нею , бо ті хто впереді, то їм не до того. Бирова вибрало більшість людей на чесних виборах і не перший раз. Подивися на себе і задумайся над тими словами, які ти пишеш.

КС
корінний страбичівець

у селі страбичово нема ні одного нормального керівника страбичівця всі чужі-зальотні: ДИРЕКТОР ШКОЛИ, АМБУЛАТОРІЯ, САДИК, КНЯЖИЙ, МЛИН, ВАЦЛАВ, ДВА ПОПИ, РОМАН МОШУРА, половинчаки БІЦКО ВІТАЛІЙ, ВАЙГУР ВІКТОР, СТЕЛАК ДІМА, ЛУКЕЧА ЮРКО, БАЛОГ ЕРІК, ДЕЛЕГАН ВОЛОДЯ. Який народ , такий і бирів-тупорилий.

Т
Толік

Берів лем і чекать таку шару, абися попіарити,на груди медалі вішати за Славікові гроші бо у селі вже все попродав шо на нього криво позирало. (Іване ты лошара).

С
сухий

Скоро через тиждень і у Горонді тоже буде фестиваль "СУХИЙ ГУСЬ" у нашому сільському клубі. Приходіть усі бо ми гроші дуже треба.

Ч
чепинець

ай бо типир бурак іван бирів на шару ся нап'є він то любить і знає білше нич не годен. у районі би заняв первое місто по шарі. Іване не забуть узяти памперс пянки буде до сраня

П
петро

фестиваль організував сільський голова Бурак Іван Іванович, мудра і талановита людина, господарник і професіонал з великоі букви, академік і просто великий патріот. Не людина а казка, кожна громада не лише в закарпатті, а і в Украіні мріе мати такого лідера-шаровика (шутка)

П
Пітьо

а Куштанівська шкварка як вам звучить??

Ю
Юра

Молодець Славік !!!

Читайте також