Виноградівець Ігор Шепель успішно пройшов кастинг шоу "Україна має талант-7" (ФОТО, ВІДЕО)

19
24

Ігор Шепель працює хірургом у Виноградівській лікарні, але десь глибоко у душі, мубуть, відчуває себе митцем та співаком.

На відео видно, як весь час Ігор переживає, намагається відповідально віднестись до всього, що робить. Це стосується не тільки професії, але й поведінки на сцені та за кулісами.

Ігор Шепель виконував хіт британської групи "Queen - Too Much Love Will Kill You". Зал довго дарував овації Ігорю, який дійсно професійно виконав важкий для переспіву сингл. 

Журі також одноголосно підтримало закарпатця, віддавши йому всі голоси "за". Дуже емоційно вийшло.

Мукачево.net, відео телеканалу СТБ

Коментарі

1
1

....

П
Пенсіонер

Колеги по коментах,ви тепер гадите у своє блюдо,нашто обсуждати хворобу,конфлікти?,Тепер стаття про то що хлопець заспівав добре чи ні ?А по моєму добре, за што його оцінило жюрі,

П
психіатр

D-s: Шизофренія, параноїдна форма

Б
бімба

типічний. ти брехло, брехло, брехло..... Але всьо таки є у твойих словах правда))))

ТЗ
типічний закарпатець

Нажаль не ті люди прославляють наш край. Знаю цю особу добре. Ця особа має виражену форму шизофренії (зрозуміють люди що перетиналися з ігорем). Одне шкода, що це бомба уповільненої дії, яка колись вибухне. Недай Бог ця бомба вибухне на одному з кастингів. оце буде прославлення нашого краю....

В
Ваня

Проблема в тому, що Шепель, багато кому насолив, своєю поведінкою, вот і пишуть про нього правду!

Г
Гундік

Хто вихвалює так Ігоря, ті люди його гвидше всього не знають.це раз.ті які пишуть що коменти-це брехуни, це теж не правда. Знаю особисто Ігоря. Люди, які писали про нього, це все правда. Він не адекват. Агресивний, з маніакально-параноїдальними припадками.

П
Пайда

Швидше всього, коменти, які вихвалюють Ігора, це він сам пише, або його колектив)

МД
Машка до Артура

Великий .....н ?

ДС
до сокурсниці

а ти тупице чим краща-закінчивши ВУЗ ти навіть не вмієш грамотно писати,то який з тебе лікар...по всьому видно диплом отримала за гроші любовників...не ганьби своїми коментарями медицину області...а Ігор молодець!Талановитий- на відміну від вас нікчемних ,тупих брехунів...

ДМ
до Маші

А ти що показуєш?голу жопу?чи рот?

М
Маша

Хороший хлопець. Талановитий. Чого ви люди такі сідори, замість того шоби самим шось показати /зробити, добитися успіху ви поливаєте людину гряззю! Попробуй те самі вийдіть на сцену, заспівайте хоть десь на такому рівні , а потім вже шось блякайте. Хлопцю успіху у подальшій кар'єрі. А вас хай жаби подавлять

Я
Я

Чесно кажучи, жарти жартами... талант талантом.. хоч співає він дійсно гарно, але те шо в нього вади - це так! Ще і збочинець!!! Ті хто знає його - зрозуміють!!! Я щиро рада за нього, і дав би Бог шоб він став упішним і знаменитим співаком, але вибачте дати йому скальпель в руки..ну це вже зовсім!

Д
Донкер

Видно по глазам, что не все у него дома.

ДЯ
до я

Если ты с ним проучился бы(или проучилась бы) 6 лет, я бы посмотрела, как ты про него отзывался (отзывалась бы).

Н
Неймар

Я його тоже памятаю. Він проходив по Набережній, потім вертвася- Ви про мене говорите!Я знаю.Я чув. І починав конфлікт з любою людиною.

Я
я

молодець!справжнiй талант,а на тих,що поливають тут брудом,не варто звертати уваги,це низько та негарно,а ще лiкарями називаетеся.

М
Михайло

Я знаю Ігоря. Він психічно хвора людина. Я з ним вчився. Всі викладачі від нього та його поведінки були в ужасі. Студенти, а особливо дівчата шарахалися, бо до любого міг підійти з питанням - "Я чув ти про мене говорила, ти така-сяка.". Молодь Ужгорода знала його замажки та його самого на зубок. Це винудило Шепеля поїхати чим далі звідси в Київ, де він вроді, проходив далі навчання.

СШ
Сокурсница Шепель Игоря

Он не то что не адекватный, он болен на всю голову. Причем, жаль что он окончил медицинский факультет, та ище там где-то работает, ище до того ХИРУРГОМ.Ето просто жесть...

ЖЗ
Жив з Шепелем в гуртожитку

Він реально незовсім адекватний. Добре, що він хоче знайти себе у співах, але погано, що він має доступ до пацієнтів котрим співом не допоможеш.

А
Артур

Да!!!Шепелю Бог дав талант!І з талантом ще щось)

2
233

голос неймовірний,і байдуже що ви тут пишете,це не забирає телент від Бога.Та і такі конкурси потребують медичної довідки,тому шановні,стуліть пельки.

ПТ
Против Тупизма

К 12.19.Я не знаю его,и мне не важно что вы пишите,человек одарен и это видно и слышно.У него реально есть талант к пению и это факт.Красавчик,так держать!Удачи ему!

ТЛ
Теж Лікар

Ігор Шепель це психічно хвора людина. Запитайте людей які вчилися з ним на медичному, а ще краще його сокурсників.

Читайте також