Виноградівець ховав вдома гранату

9
0

Закарпатська міліція продовжує вилучати з незаконного обігу зброю.

 

Так, свалявські розшуковики отримали оперативну інформацію про те, що 38-річна жителька одного з сіл району може  зберігати вдома боєприпаси. Під час санкціонованого обшуку в її будинку правоохоронці знайшли та вилучили пакет із чотирма десятками патронів калібру 9 мм. Зі слів господині, боєприпаси вона… знайшла влітку в лісі за селом. 
 
 Попався на незаконному зберіганні боєприпасів і 56-річний житель Виноградівщини, в будинку якого дільничні знайшли в кладовці ручну гранату РГД-5. Походження «бомби» зясовується. 
 
А от 57-річна жителька Мукачівщини є легальною власницею зброї, точніше була… Справа в тому, що в будинок згаданої мукачівки залізли вночі, виламавши замок на дверях, невідомі зловмисники, пошкодили металевий сейф і викрали звідти вінчестер і мисливську рушницю, що належали господині. Заодно прихопили й гроші в сумі 740 гривень та золоті сережки. Крадіїв розшукує міліція, куди звернулася із заявою потерпіла. А в двох перших випадках власників нелегальних боєприпасів притягають до відповідальності.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також