Виноградівець спокусив друзів обікрасти садовий магазин

16
0

Незважаючи на те, що існує думка, нібито злодіями не народжуються, а стають, жителі Виноградова, котрі ледь не з пелюшок знали 20-річного місцевого юнака Н., переконані: він почав красти і робити шкоду, певно, тільки-но навчившись ходити.

Можливо, далися взнаки нестача батьківського суворого слова і посилена турбота з боку матері. Хоча не можна сказати, що чогось тій дитині колись бракувало. Звісно, зірок з неба йому не знімали, але мати тяжкою щоденною працею заробляла на все необхідне своєму хлопцеві. Все ж у надто юному віці потягнуло його на «подвиги». Крав спритник і з дому, і від сусідів, і в навчальних закладах. До речі, через свій непростий характер, точніше клептоманські звички, мало не щороку доводилося матері переводити сина в іншу школу. І скрізь його намагалися чимшвидше спекатися. Навіть свого часу був цей виноградівський юнак умовно засуджений за крадіжки. Ну, як кажуть, «родилося вже таке непутяще». Врешті-решт не витримала і найрідніша людина – мама, яка також від нього останнім часом тримається подалі.

Якщо раніше злодійчук в основному виходив «на діло» сам, то кілька днів тому вирішив чомусь залучити до цієї делікатної справи ще двох своїх приятелів. Хлопці, правда, ніколи нічим подібним не займалися. Обидва – з благополучних, поважаних у місті родин. Скоріш за все, «купилися» на захоплюючі розповіді свого друга і змальовані ним райдужні перспективи заможного життя. Своє «бойове хрещення» пройшли, обікравши місцевий магазин, котрий спеціалізується на продажу садово-городньої продукції. Звідти поцупили шість дерев туї, які пізніше мали намір продати за надто нижчу ціну.

Співробітники Виноградівського райвідділу УМВС невдовзі з’ясували, хто причетний до скоєння цього злочину. Але і тут виноградівець Н. показав себе як досвідчений злодій. Відчувши, що запахло смаленим, він поспішив зникнути з міста. Двоє ж його напарників виявилися непрофесіоналами. Тож за кілька днів після скоєння крадіжки, довелося мати їм серйозну розмову у службовому кабінеті з працівниками міліції. Своєї вини затримані не заперечували і розповіли, як усе було.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за цим фактом. Водночас стражі порядку встановлюють місцезнаходження згаданого виноградівця. А затримання його – це вже, як кажуть, справа часу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також