Виноградівська митниця прийняла участь у міжнародному турнірі

12
0

з міні-футболу

Вже стало доброю традицією проведення Службою міжнародних автомобільних перевізників Закарпаття весняного турніру з міні-футболу. Цьогорічний турнір відбувся 9 травня в с.Заріччя та був присвячений Дню Перемоги. Для участі в ньому було запрошено, крім чотирьох команд-організаторів, колективи митниць регіону та обласного підрозділу Державтоінспекції.



Команди були поділені на дві групи по чотири команди. Згідно жеребкування, команді Виноградівської митниці випало зіграти з представниками обласного підрозділу Державтоінспекції (4:0), перевізниками с.Заріччя (1:3) та Чопської митниці (0:0).



Таким чином, команда Виноградівської митниці в сумі набрала 4 залікові очки, поступившись одним пунктом команді Чопської митниці та трьома – команді-господарів турніру, повідомила головний інспектор зв’язків з громадськістю Христина Герасимюк.



Всі поєдинки відбувалися у напруженій спортивній боротьбі чим викликали захоплення у численних глядачів. Незважаючи на боротьбу, на полі панувала дружня атмосфера, адже результат у таких зустрічах, як правило, - не головне.






Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також