Виноградівські баскетболістки стали чемпіонами області

10
0

Минулої суботи в Ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшли фінальні змагання ІV спортивних ігор школярів області. Подібні ігри проводяться один раз в чотири роки. Із 16 команд, що грали в півфіналі в Хусті, у фінал потрапили 8 найсильніших з Ужгорода, Мукачева, Хуста, Рахова, Чопа, Сваляви, Іршави та Виноградова. Останні чотири змагалися за 1-4 місця. У кошик суперників частіше влучали виноградівці.

 

Команди Виноградів – Чоп завершили гру з результатом 70:5; Виноградів – Свалява – 50:15; Виноградів – Іршава – 64:18. За підсумками наші баскетболістки 1995 р. н. і молодші вибороли у цих престижних змаганнях золото. Тепер десять найсильніших дівчат з Виноградова і дві баскетболістки з Мукачева, об’єднавшись у збірну Закарпаття, представлятимуть наш край у зональних іграх, які проходитимуть з 6 по 9 лютого в м. Рівне. Це, зокрема вихованки тренерів Юрія Миговича та Сергія Бойковича – Мирослава Рябець, сестри Кароліна та Олександра Попенки, Анна-Марія Ізай, Наталія Цюбик, Віталія Табака, Олена Варцаба, Віолетта Сорокіна, Яна Бондар та  Ніколетта Шереш.
 
Команда щиро вдячна директору міської ЗОШ №8 Йосипу Роману за надання спортзалу для тренувань, а також  директору Виноградівської ДЮСШ Івану Боршошу та відділу сімї, молоді та спорту РДА за вагому підтримку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також