Виноградівці пікетують відділ поліції через хід розслідування справи зникнення Василя Гоблика

10
0

Рідні, близькі, знайомі та просто небайдужі мешканці міста хочуть справедливого розслідування, а також знайти тіло Василя.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що в ніч з 8 на 9 травня зник без відома закарпатець Василь Гоблик. Востаннє його бачили по вулиці Вакарова біля пекарні.

У поліції Закарпаття розповідають, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє 27-ми та 26-річні місцевих мешканців, з якими у нього в ніч зникнення виник конфлікт, який переріс в бійку.

Як повідомляють місцеві жителі, у справі з'явилася ще одна особа, а саме жінка, яка ймовірно допомагала транспортовувати побите тіло Василя Гоблика до річки. Вона була водієм транспортного засобу. У поліції жінка проходить по справі як свідок, а не спільник. Це і обурило місцевих жителів і вони сумніваються у прозорості розслідування.

Тіло хлопця до сих пір не знайшли. Люди обурені, що працівники поліції не можуть отримати показання від підозрюваних стосовно ймовірного перебування тіла Василя, адже трьотижневі пошуки його у річці не дали жодних результатів.

Трансляція із пікету відділку поліції тут: пікет у Виноградові.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також