Винуватець смертельної ДТП Павло Нагірний очолив мукачівський відділ "Закарпатгазу"

29
21

Попри те, що у тій аварії загинуло 2 людей, а винуватець перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння, спочатку в тік з місця аварії, а тоді переховувався від слідства закордоном, Павло Нагірний зміг достроково вийти з в'язниці та знову працевлаштуватися у Закарпатгазі.

На момент скоєння смертельної ДТП, 19 листопада 2012 року, Павло Нагірний очолював Хустську філію Закарпатгазу. Тоді він у нетверезому стані Павло Нагірний протаранив Daewoo Nexia в якому їхали мама і троє дітей, жінка і 7-річна донька Вероніка загинули.

Після скоєння аварії Павло Нагірний зник з місця ДТП, але через 3 дні його таки затримали і взяли під варту.

Після тривалої судової епопеї з втечею Павла Нагірного закордон і його затриманням його все ж засудили на 8 років.

Вже у березні 2017 року Мukachevo.net стало відомо, що Павло Нагірний вийшов з в'язниці достроково. А ще трохи згодом, взагалі, що він поновився на роботі, хоч і як підрядник.

Як тоді пояснили Mukachevo.net юристи, договір цивільно-правового характеру передбачає надання послуг не більше місяця. Якщо цей термін перевищений, то людино потрібно приймати на роботу як штатного працівника.

Тоді він, нібито, надавав послуги за контрактом в Хустському відділенні ПАТ "Закарпатгаз".

І от нещодавно, Mukachevo.net стало відомо, що тепер Павло Нагірний є начальником Мукачівського відділення ПАТ "Закарпатгаз". Про те, що він очолив цей відділ, неофіційно підтвердили і в самому "Закарпатгазі".

Коментарі

О
Олексій

Мукачівці бидло і терплять?) красавчики)

В
Василь

Завадити го на смереку до фраса!

С
справедливість

Богонько го накаже....

А
анна

бодай би їм оті шо їх убили нигда з перед очий не сходили

ДК
До Козар Петро

Вбити і сісти на 15 років? Бо простих людей посадять на максимальний строк і скоріше не випустять

9
911

Совершить тяжкое преступоение это как пойти на повышение,так получается?

КП
Козар Петро

Уже справді родині яка втратила від цього ублюдка рідних пора самосудом зайнятися -вбити ублюдка

Б
Буркуш

То так - вони просто знущаються і сміються над людьми вже! Десь би винесли його і в Латорицю кинули. А ми все стерпимо. Платіть за газ шіковно - шоб воно мало дальше за шо пити.

У
ужгород

Балажку на скільки посадили за двох невинно убитих людей?

Г
Голесо

Іванку не лай...то гріх!а біглюй гроші,та підеш на його місто...туда так просто неназначауть,мусиш го здвинути бо справедливость восторжествовала...ми за тя кулаки держеме!!! Аборіген іщи раз кажу,євреі туй не причом....!фамілія у него...не наша))такима напічкані кабінети дегенератами,то не національность,а состояніє клептоманіі,зато так жиєме,бо порядочний єврей би ся неуказовав після такого...а се хоче і хоче...і не каєся,як свиня у корита...

В
Вано

БлRдь, но што сесе за страна?! Богонько бо вас любив??? Гута би го побила!!! Я би му вручну яйця одорвав і запхав у гиртанки його вонячі!!!! Оби го грум розтріскав, так ми Боже!!!! Читаш се, скотино? Пожелавім ти од чистого серця

Р
русин

А ти ,zorro,кіть такий вумний давати поради,піди сам і зроби то,а я тобі намалюю подальший сценарій:сей ублюдок брякне кудись,моментом примчить криша(поліцаї,лисі,тітушки), тебе пов"яжуть і посадять за образу "зразкового громадянина" підгорного. І нічого ти не докажеш! У нього всьо схвачено! Люди терплять доки терплять,а там як зорвуться,то исе уже буде настоящий МАЙДАН!

М
Мукачево

А стару Балажку,дівка котрої убила так само двох людей , покладьте заступником сього Нагірного.

Ч
читач

Прокурору області - опублікуйте прейскурант цін за одну вбиту людину, двох вбитих.., щоб знали вбивці скільки заносити у ваші кабінети, щоб уникнути покарання.

Z
Zorro

Не скулить, й не поплюжте Украину - прийдить до цього покидька в кабинет та плюнте йому у рожу - кожен так зробить так сись обормот сам заяву подасть

А
абориген

Сій корумпованій жидівській владі уже лишень,як плювок нам,лишилось нагородити сього вбивцю найвищою нагородою-Херой України! Банду геть!!!!!

В
Вадім

Він повинен залишити посаду і місто,бо інакше в знак протесту перестажмо платити за газ

A
ALAN

Паскудство!

С
Сріберный

Людям уже межи очи плюють , та ни "уже " а давно . Убив двох людий - пушов на повишение . Жити по -новому ....

B
betonus

Оце наша Окраїна- на усіх керівних постах одні злочинці.

L
LOL

Валить таких надо...

Читайте також