Винуватцеві смертельної ДТП біля Мукачева досі не повідомили підозру. У прокуратурі пояснюють чому

18
6

Днями до редакції Mukachevo.net звернулись родичі чоловіка, який ще у червні минулого року загинув у автомобільній аварії. За їх інформацію слідство по справі дуже затягують. Натомість, у прокуратурі кажуть, що лише нещодавно отримали результати експертизи.

Йдеться про ДТП, яка трапилась 22 червня 2022 року на трасі Київ-Чоп, неподалік селища Чинадійово. Тоді 43-річний водій Mitsubishi, здійснюючи обгін, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із зустрічним автомобілем «ВАЗ», під керуванням 42-річного мешканця села Бистриця.

Внаслідок аварії до лікарні було госпіталізовано 2-х пасажирок автомобіля «Mitsubishi», водія та пасажирку «ВАЗу». На жаль, згодом, від отриманих травм, 42-річний водій ВАЗ помер в реанімаційному відділенні лікарні.


«Попри очевидні докази вини водія Mitsubishi, з урахуванням того, що слідство йде вже 11 місяців, прокуратура досі не повідомила про підозру та не вирішила питання запобіжного заходу», - каже донька загиблого чоловіка.

У прес-службі прокуратури Закарпаття пояснили, з того часу, коли трапилася ДТП, у провадженні було призначено 9 судових експертиз для встановлення усіх необхідних деталей. Саме тривалість їх проведення, що подекуди становила до 5 місяців, вплинула і на терміни досудового розслідування, які були продовжені.

«З об’єктивних причин орган досудового розслідування не мав змоги провести слідчий експеримент із учасниками події. Причиною слугувало те, що серед них були жителі інших областей України, які до того ж перебували на лікуванні, або ж особи (зокрема, водії вантажних транспортних засобів) перебували за кордоном. Тому проведення слідчих дій за їхньої участі відкладалося з об’єктивних причин», - повідомили у прокуратурі

У прес-службі додають, станом на сьогодні з усіма учасниками слідчих дій було проведено слідчі експерименти, було одержано висновки експертиз і проаналізовано зібрані докази.

«Зібрані матеріали слугуватимуть підставою для прийняття у подальшому слідчим за погодження прокурора процесуального рішення щодо повідомлення особі про підозру», - зазначили у прокуратурі.

Донька загиблого каже, підозрюваний навмисно затягує досудове розслідування, досі не проявив каяття та не вважає себе винним.

«Ми переживаємо, що він і далі буде ухилятись від орану досудового розслідування, а також у будь-який спосіб перешкоджати кримінальному провадженню», - каже закарпатка.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачево

Знову взяли гроші ))))

ДН
До нижнього

Чому не мIняеться!? Мiняеться -все гiрше та гiрше!

С
Сваха

У сій Україні нич не міняєся.

ТВ
То всьо Прокурор

Є такий Цап продажна людина за 500зелених судьби рішає на войну їх хабарників Цап продався

С
СуперМаріо

Закарпатська прокуратура рулить! Відмазала воловецьку суддю, яка дала гвалтівникам неповнолітньої дівчини умовні терміни, так і з цим вбивцем невинної людини спеціально затягують справу.

Ц
Цыцыцы

Знову пyтiн винуватий !

Читайте також