Випадком загибелі немовляти займається прокуратура

8
5

ведеться перевірка інформації

Прокуратура Закарпатської області скерувала повідомлення про загибель дитини через відключення електропостачання в Ужгородському пологовому будинку до прокуратури Ужгорода. Міська прокуратура проведе перевірку згаданої інформації і вирішить питання в порядку ст.97 КПК України, - повідомила ZAXID.NET прес-секретар прокурора області Вікторія Попович 15 грудня.

Нагадаємо, 10 грудня в Ужгородському пологовому будинку через знеструмлення приладів життєза6езпечення помер новонароджений малюк. З нез’ясованих наразі причин у пологовому будинку відключилося електропостачання. ZAXID.NET наразі не вдалося сконтактувати з керівництвом енергопостачальної компанії ВАТ ЕК `Закарпаттяобленерго` і з’ясувати, чому саме було відключено енергопостачання лікарні.

Водночас ZAXID.NET поцікавився, чи не постраждали того дня від відключення електроенергії пацієнти міської лікарні, яка розташована поруч з пологовим будинком. Іван Курах, головний лікар Ужгородської ЦМКЛ сказав: `Це абсурд, коли в Ужгороді від електропостачання відключають лікарні. Хай би не відключали ті масиви, де розташовано шпиталі. Наша лікарня має свою дизельну електростанцію, подаровану данцями. Вона діє півроку і вмикається в аварійних ситуаціях. Проте, на жаль, вона не охоплює всіх відділень, в основному реанімацію, хірургічний корпус, травмопункт. Але ж відключення електрики в інших відділеннях може також призвести до трагічних наслідків`. Що стосується пологового будинку, то І. Курах став на захист колег, які, за його словами, не можуть виконувати своїх обов’язків в подібних умовах.

 

 

Коментарі

В
витягорюновукраина

мукачево-спасибо,что,помогаете,рабочим,трудную,ситуации,иводоканалу,выходить,из,кризисасбогом

В
витягорюновукраина

мукачево,водоканал,эпектричество,отключают,денег,нет,иназарплату,тоже,выборы,выборы,деньги,милионы,а,мы,голодни,работать,надо,как,,,особо,важный,обект,

ЛО
людина оксані не дай боже щоб таке траплялось але

ось так

О
Оксана

Скільки можна спекцулювати на чужій біді?!

ДБ
Друг батька померлої дитини

Спасибі Вам журналісти, що допомагаєте моїм друзям розібратися в цій ситуації.

Читайте також