Виправдовувала російську агресію: СБУ повідомила про підозру жительці Закарпаття

4291 3

Слідчі СБУ підозрюють жительку Берегівського району у виправданні війни РФ проти України та поширенні в соцмережах заяв очільника Кремля Путіна.

Як повідомили в пресслужбі СБУ, жінка репостила кремлівські наративи про "справедливу" війну Росії проти України, нібито відсутність кордонів України, про "внутрішні справи Росії — на "своїй" території", "українські біохімічні лабораторії" та іншу цинічну брехню.

Прихильниця "руського міра" також поширювала на своїй сторінці одіозні заяви про війну в Україні очільника Росії Владіміра Путіна і постійного представника РФ в Раді безпеки ООН Василя Небензі. Ініційована СБУ експертиза підтвердила наявність у публікаціях публічних виправдовувань збройної агресії РФ проти України, а також глорифікації представників збройних формувань РФ.

Під час обшуків в будинку закарпатки співробітники спецслужби вилучили засоби зв’язку, з яких вона поширювала пропагандистський контент. Слідчі СБУ в Закарпатській області повідомили їй про підозру за ч. 2 ст. 436-2Кримінального кодексу України. Закарпатці загрожує до 5 років ув’язнення.

Коментарі

І
Іван

Та туй такі ,шо ще й орбана вихваляють...

Л
Льова

Я ще трьох таких знаю які сидячі в кафешках пропагандірують про мощ москалії

П
петро

Паскудотна особа , як думаєте за часів Сталіна яка була би в неї доля .......?

Читайте також