Випускникам Мукачівського державного університету вручили дипломи (ФОТО)

20
10

Сьогодні, 6 липня, вже колишні студенти Мукачівського державного університету святкували черговий випуск та вручення дипломів спеціаліста й магістра.

З словами привітань, до випускників звернулись почесні гості, серед яких: ректор Мукачівського державного університету, професор Юрій Мигалина, секретар Мукачівської міської ради - Іван Маняк та заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур.

Цього року, Мукачівський державний університет вручив 650 дипломів магістрів та спеціалістів, з них 81 - "червоного" кольору. 

Після офіційного вручення дипломів з відзнакою, декани та керівники студентських навчальних груп вручили дипломи всім іншим студентам-випускникам. 

 

Коментарі

М
мукачівець

Для озлоблених та недалеких: у 2015р. вже буде 20 років, як відкрився ВНЗ у нашому місті. За ці роки зріс загальний культурний рівень міста, тисячі молодих людей отримали якісну вищу освіту в державному освітньому закладі, а не в сумнівній тимчасовій філії від якогось центального вишу. І якби цього не хотілося "лжепатріотам краю", - збільшується спільнота закарпатців, які гордо заявляють, моя Альма-матір - Мукачівський державний університет.

ДА
для Анни

Згідна з Вашим коментарем пані Анна! Справді дуже гарна та урочиста подія, як і в будь-якому ВНЗ Україні.Це традиції,яких роками дотримуються усі навчальні заклади,від садочка, школи і до ВНЗ. А негативні коментарі- це звичне і нормальне явище,агресивні та ненависні люди- це зазвичай хворі люди.Тому ображатися на таких нема що, так як життя у державі важке і люди не вірять у щире,добре і справедливе.

М
мукачівець

Це ще нічого, в аграрному коледжі директорує Балажка, що стала кандидатом наук з фальшивим дипломом.Пізніше, коли міліція відкрила кримінальну справу з цього приводу, Балажка почала стверджувати, що такого диплома у неї не було. Якщо у кандидатки брехливих наук відшибло пам"ять, то варто їй нагадати, що свій фальшивий диплом вона завірила 17.02.2009р.в нотаріуса Герцуські-Торжаш В.Л. Ось так уже в навчальних закладах Мукачева вчать дітей брехуни з фальшивими дипломами.

А
Анна

Злість всюди і навколо... Коли вже це все закінчиться? Свято пройшло дуже гарно і урочисто, думаю жоден присутній не залишився байдужим від щирих вітань, гарних слів і отримав багато позитивних емоцій. А ті, хто бачать у всьому один негатив - загляньте спочатку у себе - мабуть того негативу у вас самих так багато, що він виливається назовні!

!
!

Радянське показушне лядство: прапори, народні костюми, промови... коли це вже ся кончить, бога"му :)

!
!

Радянське показушне лядство: прапори, народні костюми, промови... коли це вже ся кончить, бога"му :)

M
McMurphy

Очередна порція дипломованих ідіотів.

З
Закарпатець

Черговий лохотрон вчителі капусту зібрали, а ви тепер із своїма дипломами ідіть у зад..цю на базар продавати.

ЯД
я до dek

писля закинчення вузу на биржу не беруть...

D
dek

А після віпуску всі разом ідемо влаштовуватися на Біржу Праці!

Читайте також