Випускникам Закарпаття на замітку: з 5 січня можна зареєструватися на пробне ЗНО

6
2

В Україні 5 січня стартувала реєстрація на пробне ЗНО. Триватиме вона до 22 січня.

Як повідомляє "Суспільне Закарпаття", для реєстрації закарпатські випускники мають зайти на www.test.if.ua, тобто на сайт Івано-франківського регіонального центру. Зайти в розділ: пробне ЗНО і зареєструватися. Для дітей, які потребують особливих умов проходження ЗНО, для цього потрібно завантажити скан документа, який підтверджує, які саме особливі умови потрібні для проходження ЗНО.

Зареєстровані зможуть 19 березня пройти пробне тестування з української мови і літератури, а 26 – з історії України, з математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов: англійської, іспанської, французької та німецької.

Вартість пробного ЗНО-2022 на Закарпатті становитиме 282 гривні за одне тестування. Це на 66 гривень більше ніж торік.

Після реєстрації є три дні для оплати за проходження пробного ЗНО, квитанцію треба зберігати й принести її на пробне тестування.

Із цьогорічних нововведень, є зміни у форматі завдань. До прикладу, зменшили кількість завдань на профільне тестування з математики.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ВН
Випускникам на замітку

А от я ЗНО не здавав , освіту маю 4 класи 5 наливайок , тому і став сайтовим дурником з кликухами РУСИН-Справедливий-До нижнього допису-Агностик-Фермер-Соціолог-Мадяриско-Йo6нувсьписком-Гузицьознавець-Гузицьодавець і т . д .

ВН
Випускникам на замітку

Після здачі /не здачі ЗНО більшість стане заробітчанами .

Читайте також