Випускники шостої школи Мукачева прийшли на останній дзвоник з жовто-блакитними кульками (ФОТО)

9
12

Привітати випускників прийшов заступник міського голови Едуард Барчій.

Він висловив щиру вдячність батькам, за те, що виростили розумних, добрих та чуйних дітей, педагогам, за їх щоденну творчу і натхненну працю, за терпіння та віру в здібності своїх вихованців, пише відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

Едуард Барчій відзначив гідну працю педагогічного колективу загальноосвітньої школи №6 з обдарованими учнями, адже за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад ЗОШ №6 посідає друге місце в області та четверте серед навчальних закладів міста.

7 учнів школи стало призерами ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та здобули 7 призових місць, 2 учнів — призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та 2 учнів – призери міської олімпіади в початкових класах.

Також на урочистій лінійці учням та вчителям були вручені дипломи, грамоти та цінні подарунки за досягнуті успіхи в навчанні та роботі, вчителів нагородили преміями.

Як проходили останні дзвоники у інших школах дивіться за посиланням.

Коментарі

1
1234

До Шваба - в українських школах дівчата почали носити фартухи лише при союзі. 200 років тому у часи Шевченка про уніформу в школі нічого не пишуть. Дівчата почали ходити до школи лише з 1864 року.В той момент про фартух ніхто на віть не думав.Стосовно вишиванок - вони мають свій зміст і своє призначення.Ніхто не каже, що на останній звоник треба одягати вишиванку.

7
777

Кілько ся (україна)не залежна уже 25 років.Нигде такого не боло!!!!Здуріли докуз.Не носили (вишиванки)нигде і нико.Верховинці Хутор близь Мукачево!!!

Б
Бугор

Да болото трава затоптана, городина стращнюща. Се треба було якось ремонтувати а не уд ссср і пальцьом не кинути. Коли порівнюєш любу школу чи садик Німеччини чи Чехії чи даже тої Словакії та небо і земля. А у нас усе здавай на вікна на лавочки на краску на побілку. Доки ще це буде?

Ж
Жебрак

Кульками ситі не будем. Батьки зі шкури лізуть оби було на фартух і вишиванку а туй ще і на кульки гроші здавай. Жиєме по новому а шкільні вимагання по старому! Не буде порядку ніколи бо люди такі. Одні беруть інші дають ну а ще одні крадуть

9
9876

Прийшли з кульков ,бо Україна вимерає в рік на 150тис. народу. Було 52 млн. чол.,стало кулько? 40 з хвостиком.Усе кулька.

В
вуйко

Уже подуріли докуз із сима (вишиванками) та жовто-блакитними кульками!!!!!!!!!!!

:
:)

Жовто-блакитний колір-це міжнародний символ даунізму. Робіть висновки....

Ш
Шваб

Кідь дівчата ходять на останній дзвінок у традиційних фартуках (яким мінімум 200 років), значить поважають традицію, а не жидо-бандерівські "новшества".

0
07

ходять по болоту й траві,но зато з кульками..дбл блд(с)

0
07

кіби ваш няньо 15 років тому одів кульку...не боло би сього ушиткого..

У
Уйко

Вишиванки :-))))

1
1234

Який зміст мають жовтоблакитні кульки, якщо випускниці у формі Радянського зразка? Отой білий фартух такий же символ комунізму як і червоний стяг, серп та молот чи портрет Сталіна. Якщо Ви вболіваєте за Україну, одягайте українське

Читайте також