Вирубка лісу на кордоні з ЄС може перерости в міжнародне розслідування

12
5

Журналісти телеканалу Україна спробували розібратися у справі вирубки 30 кілометрів лісу на кордоні з Словаччиною.

Вже повідомлялося, що деякі шляхи цієї справи ведуть саме у Словаччину, де згадується словацька фірма під прикриттям українців. Але на офіційні запити журналістів словаки відповідають просто: "Інформацією, на основі якого дозволу проводились такі роботи, словацька сторона не володіє".

Журналіст телеканалу зазначає, що як виявилось інформації не було для журналістів, а військова прокуратура зуміла отримали свідка і готується виводити справу на міжнародний масштаб.

- На словацькій стороні також має місце розслідування даного факту,  багато ми маємо даних про те, що деякі словацькі підприємці говорять про те, що це було абсолютно законно, і десь, якимось чином, отримували на це дозвола, - розповів журналісту військовий прокурор Закарпаття, Олег Цицак.

Виходить, що хтось, з української сторони, виписав документ на деревину. Прокуратура підозрює посадовців  в держприкордонслужбі.

Нагадаємо, після виходу матеріалу Мukachevo.net, справа набрала великого розголосу не лише в межах нашої країни.

Коментарі

П
Правда

хоч як наші жополизи-пристосуванці намагаються обісрати 95 квартал, але кожне слова там чиста правда. за останні два з половиною роки твориться таке неймовірне згвалтування мозгів, що то просто не правда! держава рухається чорт зна у якому напрямку, беручи кредити замість розвитку економіки(перспективних галузей) ми стоїмо із простягнутою рукою, без шаровар, зате у вишиванці. абс4урд готовий

М
Максим

Ліс рубають по розпорядженню Петі Шоколада, тому своє розслідування журналісти можуть запхати у гузицю. Як Петя і Гройсман скажуть - так і буде!

П
перехожий

так ся красно просить, та не указуйтего.......пожалуста. такий ги мачка из шрека.

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=IAylBO5NkiQ Украина – "порноактриса из немецкого фильма": полная запись скандального выступления Зеленского в Юрмале

Л
ЛДНР

Спасибо ) Читать было интересно, это несомненный плюс. И познавательно тоже. В общем, жду ещё ) Некоторые моменты просто прекрасны )

Читайте також