Вирубка лісу в Кам'яниці: Ледіда перевів стрілки на обласних лісників (ФОТО)

19
2

Сьогодні редакція Мукачево.net отримала офіційну відповідь на письмове звернення до першого заступника голови державної адміністрації Віктора Ледіда.

Нагадаємо, цього тижня на адресу Мукачево.net надійшов лист від представника місцевої громади селища Кам’яниця Ужгородського району. У ньому йдеться про вирубку багатьох видів дерев, яка нібито відбувається під  керівництвом директора Ужгородського лісництва.

Також пишуть про відкриття кар’єру з добування каменю і будівництво дороги в обхід села, яка  створена для того, щоб мешканці Кам’яниці не бачили в якому обсязі вивозиться ліс.

У листі мешканці села зазначають, що прокуратура не реагує на скарги, а  лісників, які не згідні несанкціоновано рубати ліс просто звільняють з роботи.

Мукачево.net за коментарем звернулося до першого заступника голови Ужгородської районної державної адміністрації з питань аграрної політики, використання природних ресурсів, охорони довкілля, техногенно – екологічної безпеки Віктора Ледіди. Він ж у свою чергу зазначив, що за письмового офіційного звернення перевірить, що там відбувається.

Сьогодні вдалося отримати письмову відповідь выд пана Ледіди: «Ваше звернення щодо незаконної вирубки лісу в с.Кам’яниця направлено в Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства для розгляду та відповідного реагування».

Таким чином, прояснити ситуацію має невдовзі лісгосп. До слова,  перший заступник начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Пукман у середу зазначив Мукачево.net, що бачив цю інформацію і ряд фото в Інтернеті, додавши, що  перевірку цього факту вже розпочали. Про її результати повідомлять згодом. З подібними факт пан Пукман небайдужих мешканців попросив звертатися до лісгоспів.

Мукачево.net прослідкує за подальшим розгортанням подій. 

Коментарі

Ч
читач

а чи знаете ви де знаходиться село чопівці,там колись був ліс.тепер лісовози щодня роблять по дві -три ходки з деревом.в основному-бук та дуб.що скажете.

Т
торнадо

Чудеса бюрократии)) правая нога не знает что делает левое яйцо. Такая отписка это конечно "высокий уровень" осведомленности и профессионализма областной администрации)) клоуны

Читайте також