Вищий адмінсуд відібрав повноваження у Павла Балоги та оголосив перевибори

15
28

Про таке «рішення» повідомив Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно Вищий адміністративний суд виніс рішення щодо Павла Балоги. «Судді» постановили:
- визнати відсутність повноважень депутата;
- визнати відсутність статусу народного депутата;
- визнати необхідність проведення повторних виборів на 71 окрузі;
- скасувати відповідну постанову ЦВК про реєстрацію Павла Балога депутатом», – зауважив політик.

«Рішення остаточне і стосується воно ще одного депутата Верховної Ради – Олександра Домбровського. Тобто вперше в історії України, в неконституційний спосіб у законно обраного депутата повноваження відбирає суд, а не народ, який їх надав. Тому вибори в цій країні перетворилися на чисту формальність, бо депутатів уже можна «призначати» в судах. І ви знаєте, це вже не політика. Це навіть не юриспруденція. Це розбори, в які втягують державу і народ. А до «суддів» питань немає – весь світ уже побачив, що судова гілка влади в Україні відсутня», – додав Віктор Балога.

Коментарі

Ф
Федір

Балога - віртуальний політик

П
патруль

Ну нарешті суд постановив щось дійсно варте уваги, і все по справедливості, ми бачимо, що пан Павло боїться перевиборів, а отже є що приховувати

П
ПІПО

ПОТОРЕННЯ ЩЕ РАЗ ЧИТАЮ ВАШІ КОМЕНТАРІ І ДИВУЮСЯ:-ЧИ ЛИЖІ У ВАС УСІХ ПОГАНІ ЧИ ВИ...ЩО ЗА ІСТЕРИКА???? ДОЧОГО ТУТ КЛАНИ, ГРОШ,І БАЛОГИ, І ЩЕ ЧОРТ ЗНА ЩО????? ЛЮДИ НЕГОВОРИЛИ ЩО ВОНИ КРАЩІ, ЩО ЗРОБЛЯТЬ ДЛЯ КРАЮ ЗАВТРА НЕЙМОВІРНЕ І МИ БУДЕМО ЯК ШВЕЙЦАРЦІ ЖИТИ, ЩО ЗАРПЛАТИ БУДУТЬПО 1500€, І ТД. І Т. П. НІ ТАКОГО НЕБУЛО. ВОНИ ПРОСТО СЕБЕ ПРОПОНУЮТЬ, А МИ ВЖЕ САМІ РОБИМО ВИБІР, ДАНИЙ НАМ ВСІМ КОНСТИТУЦІЄЮ. І НЕЯКА СКОТИНА В МАНТІІ, ЧИ ТО БЕЗ НЕЇ, НЕМАЄ ПРАВО ЦЕЙ ВИБІР В НАС ЗАБИРАТИ. ОСЬ В ЧОМУ ОСНОВНА ПРОБЛЕМА, А ВСЕ ІНШЕ ЦЕ ПРИДУБІЦИДНИЙ СИНДРОМ В СТИЛІ ПРИШЕЛЕМКУВАТОГО ДЮРІ БАЧІЯ ІЖЕВСЬКОГО.

СД
сивлюський до старости

Ану, жаливо-дебіло, скажи чого самий "правильний" суд не забере мандат у твого братика ІБушка? У Васі-кіловольта, у Ланя-бандюка? Вони же тупо купували голоси на Виноградівщині, на Ужгородщині особливо в гірських районах... Але ти, тупориле створіння, не відповіш на це запитання, бо ти, як і твої ригоАНАЛи, дотримуєшся принципу своїм все, а для інших закон. Причому закони трактуєте як твоїм хазяям вигідно

МС
Микола Староста (Жалива)

Селюська моська з кущів по хамськи загавкала. Чоловіче ти по темі щось внятне скажи.

С
Сивлюський

Староста, пиши правильніше: не на Закарпатті підтримують таке рішення, а в твоїй рідній лікарні в Берегові. Особливо в твоїй палаті №6. Ану брись в палату,санітари укольчик дадуть.

Т
тібі

Шановні друзі, справа тут не в Балозі , я особисто ніколи не підтримував і не голосував за нього або ЄЦ , але я хочу щоб закон був єдиним для всіх і до всіх.Балога викормив зі своїх рук багатьох закарпатців і зробив з них людей ,а зараз коли у Балоги справи пішли до низу ті самі "соратники" його перші стали кидати, до прикладу депутати обласної ради..., ось чому він в останній час ставку кладе на своїх рідних ,але першими тікають тільки ПАЦЮКИ !!!

ПЗ
піштиі з хуста

всі добре знають, що оба кандидати перед виборами тупо роздавали гроші. Але типир одному з них це робити можуть не дати, тому і така паніка. Кілько людей через Ющенка і Балогу зараз мають проблеми та сидять у тюрьмі, то вже забуто? Типир увидими кілько закарпатців вийдуть мітингувати за Балог, після його викрутасів та перебігань з одного табора в інший. Поживемо побачимо, але ясно одно, що гнати їх з влади треба усіх злодіів - політиканів.

T
tedy

мені жалко уже балог, похитнулася монополія на область і всі шістьорки почнуть пвдлизуватись чи до опозиції, чи до влади. балога залишиться сам! першими перефарбуються обласні депутати які на держ посадах, потім районні, а після тьотя аня!

Г
Гість

призначення виборів в Україні через СУД це практика започеткована ще помаранчевими, яких ви так дуже любите

Е
Еміл

Шановний Вікторе! Були б ви такі обєктивні, коли ті ж самі суди садять за грати невинну людину, яка нічого не скоїла, а винна тільки в тому, що опинилася не в тому місці і не в той час. І не потрібно вже настільки все драматизувати, якщо вашому братику нема, що приховувати, то хай гідно піде на перевибори, хоча в цьому я дуже сумніваюся, адже чесність вашій сімї дуже бракує.

МС
Микола Староста (Жалива)

Велика більшість людей на Закарпатті підтримують це рішення, спроба Балог, зробити всю свою родину депутатами сприймається людьми дуже негативно. Балоги ймовірно забули менталітет закарпатця,він забув що родом з села Завидово, що переводиться на українську, як заздрість. У нас ніколи не любили багатих та їм "завидовали" .... Всі ці спроби у коментарях показати,що у Балог є прибічники, не більше,як проплачена ними "громадська" дуика.

.
...

Це не за конституцією, суд не має право скасовувати мандати... ЯНУКОВИЧ...робить шо хоче....

X
xxx

Ну це вже повний судочинний безпредел! як можна забрати мандат у депутата який обирався людьми та ще й через суд. Такими темпами скоро суд буде призначати депутатів всіх рівнів. Це ж прецендент який може послідувати прикладом для того щоб позбавити мандатів депутатів місцевих рад які обирались у 2012. Бардак та й годі.

T
tedy

іронія в иому, що ще і добровільно відмовився від обласного депутата та на тому окрузі перевибори на яку йде шовгориня))) тепер лише оде місто де може перебувати та працювати то франка 132)

I
iгорь

Вищий адмінсуд відібрав повноваження у Павла Балоги та оголосив перевибори - i правильно зробив!!!!!

T
tedy

- 1 ))) чикаємо нові приємні новини

С
Сергій

Лупашити яників треба.

С
Серега

Да, правда, никакого страха у этой власти ни перед чем НЕТ. И это страшно. Любое решение "Именем Украины"

І
Інна

Так, страшно за державу в якій живемо! Завтра до будь-кого ввійдуть в хату, гвалтуватимуть, відбиратимуть. І ні хто ні за що не відповість. Жаль

П
проти

Павло Балога ми за тебе....... Риги уже дістали своїми брутальними методами- лише знають мститися, такими методами діють лише труси... А ДЕркач це позорище )))))) Вони тепер будуть любі методи принімати, щоб не програти

М
маша

Боротися треба!!!Дістали вже зі своєю анархією,це так у будь-якого громадянина можуть забрати все!Вили напоготові!

ЗЯ
Знову Я

Паша нестав на коліна перед Ригами, і правильно!!!

Я
Я

Іршава За Балогу! Дерк... опяться обсере!

Х
Хустянин

Павло Іванович знову переможе! І цього разу

Х
Хустянин

Павло Іванович знову переможе бо за ним народ і справедливість!

К
Клим

А от тепер потрібно, щоб Павло йшов знову у депутати і виграв знову ці вибори. Але так, щоб ці злодії пошкодували... Щоб не казали за братів Балог, але більше для Закарпаття не зробив жоден з дотепер існуючих депутатів. Тримайтеся, хлопці! За правду варто боротися!

Т
тямите

як говорив німицький піп, мовчав коли прийшли за жидами,потім за комуністами, за циганами, а коли прийшли за ним то нікому було слово сказати,...ще вчера В.І. був міністром ай бо уже пора зробити вибір, за народ чи за владу

Читайте також