Вишиванка стала головним трендом Останнього дзвоника-2016 в Мукачеві (ФОТО)

6
12

І першачки, і старшокласники, і вчителі сьогодні одягли національний одяг на урочисті лінійки.

Багато хлопців та чоловіків обрали сорочки з традиційним орнаментом, а школярки сьогодні красувались як в українських сукнях з вишитими маками, так і в сорочках-вишиванках. Для зачісок дівчата обирали національний символ – червоні маки.

Читайте також:

У школах Мукачева пролунав останній дзвоник (ФОТО) 

Останній дзвоник у НВК «Гармонія»: школярі випустили в небо голубів (ФОТО, ВІДЕО) 

Як випускники ЗОШ №20 Мукачева танцювали прощальний вальс (ФОТО, ВІДЕО) 

Mukachevo.net 

Коментарі

ИР
ид руснакам ай иже з ныма

А што вы, кункретно, самі сь те учинили обы ся пуйдняла русинська культура? А ци ваші бабкы не мали ушитых сорочок? У Карпатськув Руси хиба пуслідня жебрачка вадь лінивка не мала паранного платя до церквы йти. Ганьбили бы сь те ся рот удкрывати. У груди ся б'єте ош патриоты,а свою културу нич не знаєте, а не честуєте.

*
*****

До попередніх коментаторів: йой як вас плющить!)))))Се ай)Не насралисьте в гаті од виду вишиванок?)))Мерзко вас читати,вонякы.

5
55

вишиванка стала трендом повальноЇ ніщети,тупості й рагулізму...а колись да,було красиво...царь Мідас до чого ся докинув,превращалося в золото..майДАУНИ,до чого ся докивуєте ви,превращаєся в ГАВНО...странний тренд.може пора вас гнати сраною мітлою назад у схрони

Ч
Чіжмарь

Майдауни знавуть лем руйнувати, розвалювати і трощити. Колись була гарна традиційна шкільна форма з білими фартуками (для дівчат), яка прийшла до нас з царських часів.

1
123

Шараварщина,якое відношення мае закарпаття до шараварів,вишиванок і всяких тризубців

В
вася

хутор в тренде!хуторянство теж! дурнив та тупих селян робить з народа влада

С
Свуй

Такый тренд, ги бов піонерськый машлик! Хочеш, ци ніт мусиш на ся брати, а пак ся гордити што жиєш у державі у котруй побідив комунізм/гідність. Май смішно, што сесе ги бы ся пропаґує наверненя ід свому коріньови. Айбо ниє ні єдноі сорочкы котра бы была зуправдішньов, традиційнов, украйинськов( за традиційну руснацьку,котра была бы лоґічнов на дітьох чиі діды были руснаками - нішто і казати) Ийбо видав розумні китайці на фабрИках ся сміют над дурными гіднюками, кой угадуют ціфры на сисі "народні" сорочкы.

Р
Руснак

Ви прекрасно знаєте відповідь на це питання. Я веду до того шо нема чого гордитися укр символами. Ці знаки є символом жеброти і бідноти. Укра ссе останнє з Закарпаття, інвестуючи мінімум.

0
07

носяться ,як дурень з писаною торбою..більше нічим гордитися,та хоть шматтям вишитим.фетішисти якісь,се край

0
07

вишиванка мозга....

ДР
До руснака

А скажіть будь-ласка скільки Підкарпатська Русь існувала як держава на теренах Закарпаття ?

Р
Руснак

Де був цей орнамент в 39 році га? Чому нам навязують тризуби вишиванки і жовто блакитні? Шо всі хотять бути украми чи што? Я в Чехії з гордістю кажу ож я з Подкарпатської Русі і всі знають де то і што оно такоє. А упувіш ож ти укра та нараз замість тебе лопату видять. Робіть висновки громадяни!

Читайте також