Високі штрафи не лякають мукачівських водіїв, вони і далі паркуються будь-де (ФОТО)

11
6

З кінця жовтня штраф за паркування на місцях, відведених для людей з обмеженими фізичними можливостями зріс до 1700 гривень.

Як розповідають у Мукачівській міській раді, в місті й надалі водії вважають за право залишати свої авітки на цих місцях. Працівниками муніципальної міліції спільно з  патрульною поліцією проводяться рейди, автомобілі порушників вилучають евакуатором.

В один день було евакуйовано на штрафмайданчик чотири  автомобілі, які були припарковані під знаком, який дозволяє паркування водіям з обмеженими фізичними можливостями.

Протоколи складено працівниками патрульної поліції.

Час від часу муніципали забирають евакуатором погано припарковані авто. Особливо якщо вони залишені на пішохідній зоні в центрі міста.


 

Коментарі

А
Александр

Штрафы выросли,а если разобраться,то место для парковки в центре нет- всё оккупировали таксисты.зато на зелёном рынке,Где можно ббыло бы организовать стоянку(вместо разваленного Учкомбината)выросли ещё один супермаркет!

ДT
до TRAMP

Як станеш інвалідом тоді всьо порозумієш і запамятай не все будеш такий мудрий...

ДT
до TRAMP

Теперь много чиновников заделали себе инвалидность и парковаться на секвоях не могут если там лох стоит на дейво

П
петя

то реклама ZARINA

О
оS

Богаты инвалиды у ювелирки паркуются

T
TRAMP

скільки інвалідів мають авто в мукачеві ???? 2-3чоловіка і їм тілько уваги во малинько шось попутали у вариши ідіть парковки стройте а не всякі дурні стовпи для штрафів КРАПКА

Читайте також