Виступ на біс переможниці Євробачення-2010 Лєни (ВІДЕО)

78
1

На міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010" перемогла представниця Німеччини Лєна з піснею "Satellite". Востаннє і вперше Німеччина вигравала у 1982-му році.

Лена Майєр-Ландрут (нім. Lena Meyer-Landrut, 23 травня 1991 року, Ганновер) — німецька співачка, переможниця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2010 в Осло з піснею «Satellite».

Лена Майєр-Ландрут народилась 23 травня 1991 року в Ганновері, Німеччина. Лена — онучка Андреаса Майєр-Ландрута, посла Західної Німеччини у Радянському Союзі в Москві з 1980 по 1983 та з 1987 по 1989. Будучи єдиною дитиною в родині, Лена почала брати уроки танців у віці п'яти років. Спочатку займається бальними танцями, потім — практикує різноманітні сучасні стилі, включаючи хіп-хоп і джаз-танці. Майєр-Ландрут грала у численних німецьких телесеріалах у різноманітних ролях другого плану, однак ніколи офіційно не навчалася акторської майстерності або вокалу. Вчиться в IGS Roderbruch Hannover, має намір отримати диплом абітурієнта в квітні 2010.

12 березня 2010 року Лена Майєр-Ландрут отримала право представляти свою країну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2010 в Осло з піснею «Satellite». 29 травня з 246 балами співачка здобула другу в історії Німеччини перемогу на пісенному конкурсі Євробачення.

Цікаві факти

Через тиждень після перемоги у національному відборі відео з піснею Satellite було переглянуте на YouTube більше 2,5 мільйонів разів (через півтора тижні — вже 3,5 мільйони), тим самим ще задовго до самого конкурсу це відео перегнало за кількістю переглядів відео багатьох інших учасників і переможців конкурсу минулих років. Три пісні Лени посіли перші три місця на німецькому iTunes Store, а також 1, 3 та 4 місця в німецькому чарті. Жоден виконавець до цього моменту не встановлював такого рекорду.

 

Коментарі

A
Apollo

вот это отстой-это покруче 2-го места Верки Сердючки. Ни голоса, ни ровных ног, ни нормальной песни-отстой жидкий. я в шоке с этого евровидения!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також