Визначаємося з вибором зарядної станції для побутових девайсів

17

Як підживити ноутбук, смартфон або холодильник, коли немає світла? У цьому допоможе надійна та потужна зарядна станція. Але, щоб вибрати подібний пристрій, варто звернути увагу на безліч нюансів.

Це достатньо важко для людей, які не розуміються в електриці та супутніх термінах. До того ж в сучасних магазинах техніки знаходиться дуже багато подібних девайсів. Для цього, попередньо, слід ознайомитися з популярними моделями “автономок”. А, щоб трохи перепочити від повсякденних проблем, можна запустити якийсь слот типу Magic Apple слот, який має приємну казкову тематику та максимальний виграш х2 000. 

Головні фактори вибору джерела автономного живлення

Перш за все, щоб гаджет відповів очікуванням людини, потрібно визначитися з його потужністю та обсягом. Щодо обсягу, існують варіації від 3.6 до 25 кВт/год (останнього може вистачити на живлення майже всієї техніки протягом пари днів). Окремо, не варто забувати про помічний функціонал:

  • Наявність інформативного дисплея та індикації, де видно рівень зарядки;
  • Управління з підтримкою сучасного софту;
  • Для власників новітніх смартфонів корисною буде й опція швидкої зарядки.

Від потужності станції залежатиме й кількість гаджетів, яку буде можна заряджати водночас. Але, цей параметр істотно впливає й на вартість цієї техніки. Попри це, відповідні “зарядки” є більш раціональними для квартири, ніж великі дизель-генератори. 

Окремо, про найкращі варіанти станцій для різних випадків життя. До прикладу, якщо людині потрібно купити “автономку” для поїздки на природу, краще обрати Jackery Explorer 500. Тим часом для живлення побутової техніки під час відсутності світла підійде BLUETTI PowerOak AC200P.

Яку станцію варто обирати суто для праці з ноутбуком

Якщо людині постійно потрібно бути за ноутбуком через віддалену роботу, але бюджет трохи обмежений, є спеціальні варіації автономних зарядок. Тут, найважливішою умовою є передача вищої напруги, ніж передає акумулятор девайсу. Тому, усі сучасні “зарядки” можуть змінювати напругу до потрібних об’ємів в автоматичному режимі. До прикладу, можна розглянути девайс на кшталт Anker PowerPort Atom III Slim. Відповідна станція має універсальну потужність у 65 Вт, яка підходить для більшості сучасних мобільних комп’ютерів та, підтримує USB-CPD. 

На правах реклами

Коментарі

Читайте також