Визначні пам'ятки Єгипту залишаться в пам'яті назавжди

6
0

Які асоціації виникають у звичайного українця, коли згадують Єгипет? Сонце, пісок, тепле море, історія за 6 клас. Якщо ви побували в цьому чудовому місці, згадка далекої країни матиме глибший зміст.

Хочеться ще раз поглянути на фантастичні підводні істоти Червоного моря, помилуватися стародавніми пірамідами та іншими артефактами.

Сучасні гарячі тури в Єгипет — це гостинність місцевих жителів і зразковий сервіс в готелях, який згадується з приємною усмішкою на обличчі. Прекрасний пляж та чисте море викликає ностальгію, особливо у холодні осінні дні. Щоби полюбити Єгипет усім серцем, потрібно хоч раз поїхати на курорти країни.

Де відпочити у Єгипті?

За відгуками відпочиваючих можна виділити найпопулярніші курорти держави:

  • Каїр. У столиці країни багато історичних пам'яток та цікавих місць. Місто називають місцем, де можна глянути на «300» мечетей. Напевно, сьогодні їх набагато більше. У Каїрі необхідно подивитися на чудову цитадель Саладіна, подивитися на християнсько-коптський квартал і скуштувати солодощі на базарі Хан ель-Халілі.
  • Хургада. Найпопулярніший курорт. Чудові пляжі, зразкові готелі. Готель можуть обрати люди з будь-яким матеріальним статусом. Готельні комплекси для Віп-клієнтів та бюджетні варіанти.
  • Шарм-еш-Шейх. Поціновувачам активних водних розваг необхідно відвідати курорт. Дайвінг, кайтсерфінгу, заповідні коралові глибини та чисті пляжі.

Визначні пам'ятки

Що подивитися в Єгипті:

  • Великий Сфінкс та піраміди. Величезну статую невідомої істоти охороняють усипальниці давніх царів у пісках. Це не фантастичний фільм. Приїжджайте до Єгипту і подивіться на величні монументальні споруди давнини. Тут фентезі стає дійсністю.
  • Гора Сінай. На біблійній вершині відчувається приплив енергії навіть у найспекотніші дні. Тут забуваються старі неприємності, світ починаєш сприймати по-іншому, позитивніше. Тепер пробки у центрі міста чи непривітні пасажири не викликатимуть у вас агресію. Після відвідування Синаю роздратування зміниться на жартівливий настрій.
  • "Блакитна діра". На курорті Дахаб є місце, яке приваблює дайверів із усього світу. Це глибокий провал у 130 метрів. Коралові рифи, незвичайні рибки, дивовижні підводні жителі. Справжнє захоплення!

Що потрібно людині, щоб полюбити? Тяжіння, що йде з глибини душі. Більшість туристів, які приїжджають до Єгипту, закохуються до країни з першого погляду. Посилюється ефект від можливості розважитися на свій смак. Вибирайте дайвінг або сафарі за пісками. Можна просто позасмагати на пляжі або в готелі біля басейну. Кожен мандрівник зможе знайти забаву для себе!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також