Вже 4 місяці сім'я вбитого хлопця на Мукачівщині чекає на покарання винних (ВІДЕО)

7
6

Вбивство сталось ще 10 січня. Спочатку правоохоронці отримали повідомлення про бійку у селі Горонда, а трохи згодом, через 10 хвилин до них надійшло вже друге повідомлення від лікарів, що у кареті швидкої допомоги помер 19-річний хлопець.

Потім, правоохоронці оприлюднили офіційну інформацію про вбивство, в якій зазначили, крім загиблого у бійці постраждав ще один хлопець.

Відтоді вже минуло 4 місяці, а справа стоїть на місці.

— За 3 місяці не проведено експертизи, 11 чоловік які причетні до злочину гуляють на свободі Жнятином. Ходять і нагло сміються в очі, - розповідає мати загиблого хлопця журналістам телеканалу Sirius.

Після численних скарг про затягування справи збоку правоохоронців справу передали до Мукачівської місцевої прокуратури. 

— На сьогоднішній день рух у справі активізувався. Досудове розслідування на стадії звершення і найближчим часом буде спрямовано до суду, - зазначив адвокат потерпілих Микола Буташ.

— На даному етапі підозру оголошено по статті 115 ч.1. — це умисне вбивство, - додає керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк.

Батьки загиблого сподіваються на справедливе покарання винуватців у смерті їхнього сина. 

Коментарі

ДР
До редакц11

де р1шення суду в данн1й справ1 чи ви також пустили це все б1ля вуха....

ДР
До редакції

Будь-ласка, підніміть статтю в ТОП !!!

Ж
Журналіст

Старайтеся кожен похід до поліції чи прокуратури записувати на відео, ви маєте на це право, а при ввімкненій камері наші стражі порядку по іншому поводяться і не буде такого: * Ой, я цього не говорив, ви мене не так зрозуміли і.т.д.*

Н
Незнакомка

Пьяный автомойщик повредил автомобиль В.Медведчука и за это он СЯДЕТ на 15 лет! А тут убили парня - и ничего! Что за мир такой? Если у тебя нет денег - ты ноль, пустое место. Прокуроры, судьи, менты..., когда же вы подавитесь этими деньгами? Вам приятно быть вещью, которую так легко купить!? Семья Вереш, вы уверенны что дело активизирувалось? Или это просто пыль в глаза, чтобы вы успокоились? Чем дольше тянут с делом, тем проще его закрыть и оставить убийц на свободе. Собирайте людей, делайте бунт возле милиции, прокуратуры.... Пускай закрывают этих тв.рей!

Н
НІК

Сусіди- Підтримайте цих людей,Зробіть БУНТ!! чого ВИ сховались як Криси?? Прокурор,МЕнти, Ви зовсім дурні,сліпі? Мами тих подонків-ВИ добре спите? МДА!!

С
Страбичево

Вова, Мар"яна, тримайтеся. Ви знаєте, що гроші роблять все, яле якщо ви не будете самі рухати справу, то наші псевдо-прокурори, псевдо-поліція розвалить справу і *спустять все на тормозах*. Вам треба робити якомога більше руху, розголосу, пишіть куди лише можна. Шкода, що з самого початку, Ви довірилися не тому адвокату (Логай І.І), він лише розвалив справу. Важко просто дивитися на Вас з екрану... Навіть на секунду не бажаю нікому бути на Вашому місці. Співчуваю, співчуваю від душі...........

Читайте також