Вже доросла: 14–річну мукачівку знайшли у Запоріжжі за півроку після зникнення

5
0

Свій вчинок дівчина пояснила тим, що відчуває себе дорослою, тож хотіла спробувати пожити самостійно.

Про зникнення дитини, яка ще у жовтні минулого року пішла  з дому і не поверталась, у мукачівську поліцію заявили її мати та бабуся.
З їх слів, 14-річна дівчина з подругами пішла гуляти і не повернулась.

Полісмени півроку розшукували дівчину по всій країні. В результаті пошуків, копи з`ясували, що дівчина разом з подругами поїхала спершу у м. Стрий Львівської області, а далі електричками доїхала до  Запоріжжя. Тут вона мешкала у свого товариша, де і знайшли її мукачівські полісмени.

Вже у розмові з копами дівчина розповіла, що відчуває себе достатньо дорослою, тому й вирішила спробувати самостійне життя і не сповіщала рідних про своє місцезнаходження.

Правоохоронці провели з нею виховну бесіду, в якій зауважили, що вона є неповнолітньою, а вчинок неприпустимим, який міг призвести до дуже негативних наслідків.

Крім цього, полісмени поговорили і з її матір’ю, якій також зауважили, що доньці треба приділяти більше уваги. Щодо жінки складено адміністративний протокол за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей». Зараз дитина вдома, її життю нічого не загрожує, - повідомили у поліції.

Читайте також: Вийшла і не повернулась: В Ужгороді зникла 35-річна жінка 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також