Вже понад 500 юних мукачівців готуються увійти до перших класів

4
0

Виконавчий комітет міської ради вирішив дозволити керівникам загальноосвітніх навчальних закладів зарахувати дітей до 1-их класів.

Так, згідно заяв батьків, поданих станом на 22.04.2016 прийнято рішення зарахувати з 01 вересня 2016 року учнями 1-их класів дітей, які проживають на закріплених за загальноосвітніми навчальними закладами територіях обслуговування. Йдеться про 501 учня. Також доручено допустити до конкурсного випробування для зарахування до 1-их класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивчення окремих предметів та курсів, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №16 з поглибленим вивчення окремих предметів та курсів дітей, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 ім. Ф.Ракоці ІІ з поглибленим вивчення окремих предметів та курсів дітей які проживають на території міста.

Списки зарахованих до 1-их класів дітей буде оприлюднено на сайтах навчальних закладів та ознайомлено батьків з даним рішенням.

Також прийнято рішення «Про зарахування дітей до дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів міста». Дозволено керівника закладів зарахувати 201 дітей, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також