Вже сьогодні Vodafone може запустити 4G в Ужгороді та Мукачеві

9
6

Затримка, як стверджує компанія, не у них, вони готові якнайшвидше запускати 4G у найбільших містах України.

Компанія запускає 4G в діапазоні 2,6 ГГц в 28 українських містах, -повідомила директор компанії Ольга Устінова.

З її слів, у разі, якщо компанія отримає рахунки від Українського державного центру радіочастот до кінця дня, то сплатить їх і зможе запустити 4G вже сьогодні, 30 березня.

Але, якщо рахунки прийдуть завтра, то 4G зможуть включити з понеділка, 2 квітня.

Додамо, що запуск 4G-зв'язку оператори обіцяли здійснити в кінці березня-початку квітня.

Згодом стало відомо, що не все так просто, і коли в Мукачеві та Ужгороді з'явиться  4G від Водафон не ясно. Київстар обіцяє у травні. А от деякі користувачі мережі lifecell вже хваляться швидкістю  4G в Ужгороді. 

Читайте також: 4G вже в Україні: Lifecell, Vodafone Україна та Київстар купили перші частоти.
 

Коментарі

М
Місний

Так они таку ціну покладуть шо дяка отпаде у чотири раз у єдно з G, ви ліпше нормальній звязок стабільний зробіть хоть у 2G, а то шо цифри мінявуться з 2 на 3 і 4 ліпше од того нестає ваш звязок, лем тарифи ростуть і впарьовуть лишньоє, яким більшість не пользуєся, нашто бабі 70 річнів 3G на кнопочному телефоні, коли для ниї телефон обо діти позвонили но ви прикручуєте свій гавняний інтернет і лупашете задарні гроші, так і з 4G буде, пофіг шо чоловік не пользуєся най платить

А
Айфон

Дайте знати як заробить 4G

I
Ivanhoe

Наш любимий Vodafon закидав мене смс'ками: киньте нам 40 гр. і активуйте таріф Light+. Айбо забули ош я сперед сим заплатив 100 гр. і старий таріф дійсний до кінця року...... Вони ліпше знають, який таріф мені подходить... Viva Vodafon!!!

K
Kbpf

Повністю згідна з мукачівцем. В нас 3g дуже не якісний, постійно тупить. Про який 4g може йти мова?????

М
Мукачівець

Чисто для довідки: у відсталій рашці 4G працює з 2013 року... З 2013, Карл! Це вже 5 років. І при тому працює реально і чітко із самого початку, а не лагає, як у нас! Наш 3g - це брехня! Ним і не пахне. Не те, що швидкості нема, а наіть саме зєднання стабільним назвати важко... А тепер питання: хто може показати на карті Гондурас? ;)

*
***

И опять будут менять тарфные планы. чтобы содрать деньги за 4G, как сдирают за 3G, но даже 2G не везде поймаеш!

Читайте також