Вже у квітні Закарпаття матиме 4G

3
14

У всякому разі це обіцяють у компанії «Київстар», де днями відбулося тестування мобільного інтернету нового покоління.

Як пише видання Varosh з посиланням на презентацію проекту в Києві, вже у квітні цього року Ужгород та кілька інших прикордонних міст Закарпаття матимуть покриття 4G на частотах 2600 МГц.

Аби перевірити, чи ваш телефон підтримує 4G, наберіть: *245*5#. Аби перевірити SIM-карту, набирайте комбінацію *245*4#.

4G – це звичайно ж нова якість мобільного інтернету, який дозволить завантажувати контент з мережі в рази швидше.

Коментарі

ДГ
До Горобуськи

Василю,так сильно упав продаж меблів шо вже тут коментаторів зачіпаєш? ай-яй-яй

Г
Гавнорой

Сі нитіки, шо не можуть собі за 60 грн га місяць купити пакет із 3г, то шо ще говорити про такое чудо. Воно жду шо прийже новий президент і дасть мільон доларув) Нитіки вони такі;)

А
Андрій

До Горобуська. Непоняв твою логіку. Статя про 4g києвстара. Я запитив як робить 3g. чи якісно. Бо водафон 3g дуже тормозить. Чи стоїть перейти на києвстар. А ви рішили щось розумноє пернути.

Г
Горобуська

До особини "Гєйрой" = то по суті окрім лем вем бем є що сказати?! Немає? В такому разі топіться у вбиральні, блазню безмозкий.

Г
Герой

Горобуська, явно видно, що ти безмозгла, тупа клавiатурна iстота. Вiдпрацьовуеш тут зарплату у коментарях? Хоть би наняли розумну людину, а не таке як ти. Лем посмiятися мож.

Г
Горобуська

До ГорОд. Зрозумійте вірно - в українськім соціумі є твердий запит на відправлення шоколаду, а з ним і Закарпатської Козаностри/Каморри/Ндрагенти, що йовбакує контрабасом до сепаратору на переробку = у тому є Правда.

Г
Горобуська

До Мункач, авжеж буде, коли до ВР оберите не сєпарів, підОпоблоківців, а пристойний люд, або позакреслюєте у бюлетені увесь непотреб аби його не скористали шоколадні змовники.

М
Мункач

а в 4g буде вода круглодобово, газ якісний, електроенергія 220, а не170

Г
Горобуська

До Андрій. Ви взагалі при собі стверджуючи, що користаєте основним 3g замість тривіального інтернету місцевого провайдера? Припиняйте дуркувати, шановний!

А
Андрій

Неподскажете як робить 3g інтернет в Мукачеві і в Ракошині? Бо Водафон дуже галімо.

Г
Горобуська

Дозвольте плюнути у непритомного Героя домовину. Розумні й порядні сусіди роздають інтернет роутером на кількість сусідів, які розділяють платню, а кугути давляться самотужки. Помислите над тим ;)

Г
Герой

А многi зможуть передплачувати той 4G? Киiвстар ломить цiни за пакети 3G такi, що проще дома собi накачати з компа, перекинути на тлф, планшет та так i жити. То треба бути повнiстю безголовим, оби радуватися 4G iнтернетови, коли гроши ние даже на iду, комунальнi.

Г
Гудзичок

Правильно Ябукович каже = нічого ставати рабами інтернету, якщо він не з Угорщини звичайно - тоді таке є почесною справою. Хто "ЗА"?

Я
Янукович

А при мені і 3г не було, а сяк уже і 4г роблять. При мні терпіли всі терпіли, не дававім рабам інтернета, лим джипирс подлизували))

Читайте також