Вже в 10 садочках Мукачева буде сьогодні тепло

9
0

До редакції Мукачево.net почали надходити анонімні звернення читачів про те, що у деяких садочках та школах міста в приміщеннях тримається температура нижча +14 - +16 градусів Цельсія. Діти змушені навчатись одягненими у верхньому одязі.

У звязку з цим, Мукачево.net вирішило звернутись з поточними питаннями до заступника мукачівського міського голови Михайла Лабоша.

За словами пана Михайла, відповідне розпорядження про початок опалювального сезону в Мукачеві було підписано мером міста Золтаном Ленд'єлом ще минулої п'ятниці, 4 жовнтя.

Але, у зв'язку з тим, що кожна школа та ДНЗ повинні направити відповідний пакет документів до газового господарства, після оформлення яких, останній направляє комісію спеціалістів для перевірки обладнання об'єктів, процедура опломбування та запуску газу затримується.

Керівництво міста вже звернулось до міського газового господарства з проханням, в першу чергу, відправити комісії та розпочати опалювальний сезон у ДНЗ Мукачева, намагатись сприятти найшвидшому вирішенню процедур.

Так як працівники газового господарства обслуговують освітні установи не лише міста, але й району, то їм потрібно затратити більше часу для складання відповідних актів дозволу.

Але, як порадував нас Михайло Лабош, вже в 10 садочках Мукачева, сьогодні-завтра підключать опалення.

Мукачево.net 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також