Work and Travel 2021

10
0

Компанія FLeaders була створена у 2000-му році ії директором Щербань Ігорем. Надійне та якісне оформления Work and Travel 2021 онлайн!.

З тих пір ми працювали з тисячами студентів та молодих людей з усього світу, щоб допомогти та направити їх у їхні міжнародні подорожі по Work and Travel. Ми працюємо з студентами по всьому світу, щоб надати найкращі послуги.

Просуватися вперед з FLeaders!

Літнє стажування Work and Travel 2021 у провідної американській компанії - це один з найрозумніших кар’єрних кроків, який ви можете зробити. Ви не лише отримаєте реальні навички, які допоможуть вам упродовж вашої кар’єри, але й отримаєте цінне власне розуміння американської культури та ділової практики. По дорозі ви будете ділитися ідеями з колегами, налагоджувати важливі нові ділові зв’язки та складати дружні стосунки на все життя.

Work and Travel 2021 - призначений для студентів

З нетерпінням чекаємо досвіду на все життя! Work and Travel 2021 дає вам можливість жити в Америці, зануритися в її культуру, виїжджати на дорогу та досліджувати, заробляти гроші та додавати досвід роботи у своє резюме. Це подорож з FLeaders, яку ви ніколи не забудете.

Право на участь у Work and Travel 2021

Щоб подати заявку на Work and Travel 2021, ви повинні відповідати вимогам нижче:

  • Бути у віці 18-25 років
  • Навчання на університетському рівні у Україні чи за кордоном
  • Ваш академічний курс повинен тривати щонайменше 1 рік
  • Позиція в США повинна мати сезонний характер - тобто туризм, гостинність або роздрібна торгівля

Місце зустрічі культур

Work and Travel 2021 пропонує більше можливостей для обміну роботою та культурним обміном, ніж будь-який інший постачальник. Можливо, ви будете працювати в парку розваг неподалік від Нью-Йорка або влаштуватися на роботу на пляжі. Або ви можете жити і працювати в дивовижному національному парку на американському Заході. Ми в FLeaders шукаємо роботодавців у США для наших українських студентів, які оцінюють важливість культурного обміну та зацікавлені у наданні вам корисного досвіду роботи.

Що входить у вартість Work and Travel 2021

Незалежно від того, чи ви обираєте варіант працевлаштування, чи вирішили самостійно знайти власну роботу - ми допоможемо вам

  • Повне юридичне спонсорство для візи J1
  • Страхування - ви покриваєтесь весь час перебування в США
  • Орієнтація перед виїздом (в Інтернеті) - і додаток для вашого телефону, щоб ви мали найсвіжішу інформацію, яка вам потрібна цілодобово та без вихідних
  • Інтернет-допомога та підтримка життя в США
  • Плата за SEVIS - включена у вашу програму Work and Travel 2021
  • Цілодобова екстрена допомога протягом усієї вашої подорожі

На які дати можна поїхати до Сполучених Штатів по Work and Travel?

  • Якщо ви навчаєтесь у Україні, вам дозволяється влаштовуватися на роботу, починаючи з травня або після цієї дати с червня, і працювати до 30 серпня.
  • Вам дозволяється прибути максимум за днів до початку вашої роботи, і ви можете залишатися максимум через 30 днів після її закінчення!

Плата за програму Work and Travel 2021

Незалежно від того, чи ви обираєте варіант працевлаштування, чи вирішили самостійно знайти власну роботу - ми допоможемо вам з Work and Travel 2021 ПРЕМІУМ

  • Програма розміщення, включаючи онлайн-співбесіду $ 1650
  • Учасники несуть відповідальність за забезпечення та оплату власних польотів
  • Інші витрати, які вам потрібно буде врахувати як частину процесу подання заявки
  • Інтерв’ю та обробка візи посольства США J1 - 160 доларів США. Зверніть увагу, що в Шотландії немає співбесід з посольствами - вам доведеться поїхати в Київ, щоб взяти участь в співбесіді через Visa
  • 800 доларів США Підтвердження коштів - це не плата, але ви повинні мати можливість показати, що можете отримати доступ до цих коштів, якщо вони вам знадобляться

Чому ми робимо авіаквитки

Ми FLeaders є організацією культурного обміну, та маємо вигодні пропозиції стосовно квитків! Ми пропонували рейси в рамках Work and Travel 2021, оскільки ми вважаємо, що ви найкраще можете це зробити за нашою допомогою. Це дає Вам найбільшу гнучкість у виборі, з ким ви летите - і звідки. Ви можете побачити більше про це в нашому дописі в блозі, що пояснює наш вибір щодо цього, і чому ми платимо, що це приносить вам користь.

Зареєструйтесь зараз на літо Work and Travel 2021

Зателефонуйте нам в FLeaders, і член нашої команди зв’яжеться з вами протягом робочого дня

Чи можете ви повторити програму?

  • Якщо ви раніше брали участь у програмі стажування / стажування J-1, на вас в FLeaders поширюються правила щодо повторних програм. Вас не вважають ретранслятором, якщо ви раніше проходили іншу програму J-1, таку як Work and Travel 2021.
  • Вам дозволяється повторювати літню роботу та подорожувати кілька разів, поки ви все ще навчаєтесь на університетському рівні!
  • Ви також можете повторити програми Camp J1 - будь ласка, зв'яжіться з нами для отримання детальної інформації щодо цього.

Процес оформлення Work and Travel 2021

Як тільки онлайн-форма і ваша частина заявки будуть заповнені, ми зможемо розпочати процес для вас. В рамках цього наші колеги в FLeaders зв’язуватимуться з Вашою приймаючою організацією США для перевірки деталей та отримання юридичного дозволу.

  • * ВИ ПОВИННІ ДОПУСТИТИ ЦЕЙ ПРОЦЕС мінімум 6 тижнів *
  • Після затвердження вашої заявки ваші юридичні документи будуть надіслані нам, і ми, в свою чергу, надішлемо їх вам по Email.
  • Тоді ви зможете забронювати та взяти участь в особистому інтерв’ю в посольстві США чи консульстві
  • * Доставка на міжнародні адреси може зайняти більше часу, і за це буде стягуватися додаткова плата. Подивіться, скільки це коштує для отримання інформації

Почніть із вашої програми Work and Travel 2021 з FLeaders

Спробуйте отримати свою заявку якомога раніше! Після успішного подання заявки на візову програму J1 розпочинається процес отримання юридичного спонсорства Work and Travel 2021.У цьому є різні етапи - кожен надзвичайно важливий. Зверніть увагу, що ми завжди повинні дотримуватись урядових норм США, що регулюють програму.

Переконайтесь, що ви прочитали всю інформацію на офіційному сайті FLeaders, щоб уникнути затримок та плутанини під час подання заявки.

FLeaders, місто Київ

Телефон: +38(050) 786-5550 (Вайбоер або Телеграм)

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також