Xiaomi 12 Pro: ключові особливості смартфона

14
0

Серед багатого різноманіття сучасних смартфонів особливо популярними є гаджети від відомого китайського бренду Xiaomi, який випускає дійсно хороші, надійні та продуктивні мобільні телефони. Вони вирізняються і стильним дизайном, і високою якістю виконання, і доволі демократичною вартістю.

Ось, приміром, ціна xiaomi 12 pro виглядає в рази привабливішою, якщо порівнювати з аналогами інших виробників. До речі, саме на цій моделі смартфона хотілося б зупинитися детальніше.

Забігаючи наперед, відзначимо, що цей апарат вийшов дуже вдалим та цікавим. Його оснастили потужним начинням, яка гарантує швидку, надійну та стабільну роботу упродовж тривалого часу. А тепер поро все це – в подробицях.

Висока продуктивність

Хоча Xiaomi 12 Pro був випущений ще у грудні 2021 року, проте навіть зараз він не втрачає своєї актуальності. Акцентуємо увагу на продуктивний восьмиядерний чипсет Snapdragon 8 Gen 1 від Qualcomm. Процесор забезпечую блискавичну швидкість, стабільну роботу апарата навіть з найвибагливішими додатками.

Тому коли ви хочете мати у своєму розпорядженні супер швидкий девайс, смартфон Xiaomi 12 Pro – саме те, що вам потрібно, будьте певні.

Безкрайній екран

Ще однією «фішкою» флагмана є великий 6.73-дюймовий дисплей, який покрили захисним склом Corning Gorilla Glass Victus, яке має відмінні показники стійкості до подряпин.

Крім того, тачскрін приваблює:

  • Високою роздільною здатністю - 1440 x 3200 пікселів;
  • Здатністю максимально деталізовано відображати картинку – щільність пікселів 521 ррі;
  • Достатнім рівнем яскравості, що дозволяє зручно працювати з телефоном навіть в сонячну погоду.

Потрійна камера

Варто відзначити і відмінне вміння робити якісні світлини та фільмувати ефекті відеоролики (з максимальної роздільною здатністю 8К!). І все це завдяки потрібній основній камері, кожна з яких має матрицю на 50 мегапікселів. Водночас гаджет отримав 32 Мп фронтальну камеру для неперевершених селфі та відеодзвінків.

Захист на всі сто

В нижній частині екрану пристрою розмістився сканер відбитку пальців. Не дуже хороша опція, якщо захист даних та контенту від сторонніх осіб є для вас вкрай важливим моментом. Дактилоскопічний датчик миттєво реагує на дотик і розблоковує телефон за долі секунди.

Хороша автономність

Смартфон живиться від вбудованої акумуляторної батареї на 4600 мА/г, одного заряду якої вистачає практично на цілий день роботи в активному режимі. Є підтримка технології швидкої зарядки, завдяки якій відновлюватиметься рівень заряду АКБ дуже оперативно. Водночас є підтримка бездротової зарядки.

І на завершення хочеться також згадати, що флагман Xiaomi 12 Pro доступний в чотирьох колірних рішеннях – а це чорний, рожевий, блакитний та сірий. Словом, обирай свій варіант – і юзай досхочу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також