Xiaomi Pad 5 — найпопулярніший планшет в Україні

14
0

За даними E-Katalog, на українському ринку представлено понад 250 моделей планшетних комп’ютерів від десятків виробників. Серед них станом на початок весни 2023 року найбільший попит користувачів має Xiaomi Pad 5. Пропонуємо познайомитись з лідером.

Xiaomi Pad 5 — це сучасний дизайн, яскравий та чіткий дисплей, продуктивне «залізо» та розширена функціональність за досить привабливою ціною. За даними E-Katalog, вартість найпопулярнішого планшета в інтернет-магазинах України коливається в діапазоні від 13 700 до 26 200 грн (на момент написання статті). Що ж саме ви можете отримати за таку ціну?

Дисплей

Одним із головних козирів Xiaomi Pad 5 є його дисплей з діагоналлю 11 дюймів та роздільною здатністю 2560 x 1600 точок, що гарантує надчітке зображення. Найвища якість відтворення кольорів підтверджена сертифікатом TUV Rheinland.

Дисплей підтримує частоту оновлення 120 Гц, що робить його ідеальним для будь-яких відеоігор або перегляду потокового відео у найвищій якості. Екран побудований на базі якісної матриці IPS та підтримує технологію Dolby Vision, що забезпечує зручність використання планшета на відкритому повітрі. Кути огляду без спотворень максимальні: 178° по горизонталі та вертикалі.

Продуктивність

Xiaomi Pad 5 оснащений 8-ядерним процесором Snapdragon 860, що забезпечує чудову продуктивність та моментальний відгук навіть при роботі в режимі багатозадачності. Окрім того, планшет має 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті — такого об’єму вистачить для встановлення десятків «важких» ігор та програм, а також зберігання значної колекції фото та відео.

Функції

Xiaomi Pad 5 працює під управлінням ОС Android з користувацьким інтерфейсом MIUI. Планшет підтримує режим «розділеного екрану», що дозволяє працювати у двох програмах одночасно. Вбудований сканер відбитків пришвидшує розблокування та гарантує надійний захист ваших даних та файлів. Xiaomi Pad 5 повністю сумісний з фірмовим стилусом Smart Pen, але в комплект поставки останній, на жаль, не входить.

Комунікації

Під пластиковим корпусом девайса розміщені швидкісні модулі бездротового зв’язку Wi-Fi 5 (802.11aс) та Bluetooth v 5.0. Зарядка та синхронізація з іншими пристроями відбувається через універсальний роз’єм USB Type-C.

Камера

Xiaomi Pad 5 оснащений основною камерою на 13 Мп та фронтальною на 8 Мп. Головна камера забезпечує швидке та точне фокусування та відмінну якість зображення, а фронтальна ідеально підійде для відеоконференцій та селфі. Найпопулярніший планшет на E-Katalog вміє знімати відео з роздільною здатністю 4К (3840 х 2160 р) на швидкості 30 к/сек.

Батарея

Xiaomi Pad 5 має батарею ємністю 8720 мАг, що забезпечує до 16 годин безперервної роботи при інтенсивному використанні. Повна зарядка акумулятора 33-ватним адаптером займає близько двох годин.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також