Є компроміс: У кінотеатрі «Перемога» стартували ремонтні роботи

12
35

Заплановані ремонтні роботи розпочались ще вчора, 3 жовтня, а завершитись мають вже найближчого четверга.

Архітектурно-будівельна рада при Мукачівському міськвиконкомі розглянула проектно-кошторисну документацію на ремонті роботи пам’ятки архітектури місцевого значення кінотеатр «Перемога», яку підготував і подав на розгляд ради орендар Володимир Шубець.

Про це у коментарі Mukachevo.net підтвердив перший заступник міського голови Ростислав Федів.

Згідно з планом робіт, орендар, дотримуючись вимог техніки безпеки, зобов'язується провести ремонт приміщення по всіх пунктах, які визначені експертами та затверджені членами Комісії з питань техногенно-екологічної та надзвичайних ситуацій. Саме цього міська влада і вимагає від орендаря.

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт, кінотеатр «Перемога» тимчасово не працює. Орендар кінотеатру Володимир Шубець у коментарі Mukachevo.net підтвердив початок ремонтно-будівельних робіт для усунення виявлених недоліків:

– Вдячний міській владі за те, що оперативно розглянула наш проект ремонтних робіт задля якнайшвидшого старту експлуатації будівлі та відновлення роботи кінотеатру. Перепрошую у містян за тимчасові незручності. Сподіваюсь, що запросимо вас на кіноперегляд вже до кінця тижня.

Коментарі

В
Вуйко

а чого у нас один кінотеатр ? їх багато було в Мукачево

ДН
до нижньої марги

здрисни,марго неграмотна...іди роз'яснятиНЮВАТИ,дбл ...

3
324

А тут нічого комусь щось доказувати і роз'яснятинювати! Тут коментатори тільки те й роблять що о..ть всіх!знайшли нову тему для пліток!

ДВ
До ванюші, гостя , Валентини )) чи як вас там ???

Для особливо тупих .... В кінотеатрі поставлена мінімальна ціна на квитки , згідно договору з дистриб'юторор України .( тобто фірма , що надає фільм в прокат .) поставимо ціну 70 і зробимо для студентів 55 ......Прошу ! Так влаштує ? Навіщо ці цирки? Де ви бачили тепер студентські ? Хіба в маршрутках ?

В
Ваня

У всіх кінотеатрах країни є скидки для студентів, а у нас чого нема???

А
Ага

Який поганий Шубець. І який дбайливий господарь мер. Про кінотеатр дбає а про стан мерії ні. Чи не це новий власник кінотеатру?

1
111

Чого ви вціпилися в цей кінотеатр, краще б оглянулися навколо.Скільки роботи потрібно зробити, набережну біля пожарки наприклад зробили би,чи дахи на багатоповерхівках зробили.Хоча тут нічого говорити,"Вас коментаторів" цікавить тільки оренда кінотеатру. Тільки це для повного щастя вам не вистачає

Д
Діана

а чому би дійсно не змінити орендаря. Думаю, що багато бажаючих буде і кінотеатр в порядок приведуть

1
111

хочете ходите в кіно,хочете ні !нашо сидіти по углам і шипіти як змії,возмущатися!!!!

ХХ
ха ха ха

шось те хлопці уніміли шо бовший факстрот не удержав, чи щодня закрили с пресс румом, шо немаете уткіть писати дурноту

ДК
До коментаторів

Ви всі тепер за круглим столом сидите ? ???? )))

Я
Янчі

Поміняти орендаря - і діло в шляпі!

Г
Гость

А мене убило, що дитячі білети до 9 років. А 10 річні то вже не діти? То самі на себе заробляють? Дітину повести на мультфільм 150 грн, бо білети возьми як на взрослого, а дітина хоче водичку, попкорн. Короче зажрався Шубець треба його на місто ставити

О
Олена

Орендарі повинні бути відповідальними і більше дбати про комфорт відвідувачів. На сьогодні стан єдиного кінотеатру в місті бажає кращого і потребує оновлення, а можливо необхідно замінити самого орендаря на людину з креативним, сучасним і клієнтоорієнтованим підоходом до ведення бізнесу. Тоді буде користь і для відвідувачів і для міста.

О
Олексій

Щубця захищають ті, хто не знає шо він за людина. З людей гребсти за квитки може, ремонт якісний зробити ні. І не треба казати, що кілька років тому був ремонт....помазали... читайте правильно, ПОМАЗАЛИ стіни фарбою - то не ремонт. Хто був у туалеті чоловічому? Це СОВОК! Це не Європа! Зато ціни європейські.

В
Вариш

Вариш малинький і много хто знає хто такий Шубець.

В
Вася

А Шубець із Петьовкою думали, що то як у Порошенка "по-новому по-старому"? Прийшов новий газда, та й взявся за порядки? Бо був тихий бардак

К
Кіно

Я прийшов на безплатний сеанс на 6 годин, а туй дубль пусто! Вчора обіцяли, шо вже робить, шаровий вхід. Набалаболили? Нашо брехати?

ДК
До кіномана

Де ви бачили що дах протікає ? Сидите в кіно та капає вам на голову ?)))))

К
Кіноман

Шуму звичайно наробили, але те що дах кінотеатру протікає, коли сильний дощ, це факт!

М
Максим

Ремонт? за 4 дні? Ви ганяєте? Скажіть який ремонт можна зробити за 4 дні? Хіба фарбою помазати і все. Хай робить повний капітальний ремонт будівлі. Бо 9 тис за 1400 м2 - то грабіж Мукачева.

В
Валентина

Орендар кінотеатру міг би хоч раз на тиждень влаштовувати безкоштовні перегляди для діток та інших соціально незахищених категорій населення, як практикується в інших містах. А пан Шубець думає тільки про власну кишеню. Ну в коли смаженим запахло, то давай організовувати людей на мітинг, ніби ми, прості люди, туди безкоштовно ходимо

ІТ
Інгрід Туріс

Ви подивіться які кінотеатри в тому же ЛЬвові ... Орендар заробляє за два місяці 700.000грн+ . З цих коштів не можна зробити сучасний кінотеатр з премьєрами. Шістьоркав ти Петьовки... Теперешня реалія ... кінотетр виглядить років 90-х тільки трошки підфарбований, фільми через 2 тижня виходять ...

М
Мукачево

Люди в городі говорять, що їм все рівно, що там і хто там, але має бути порядок. Якщо не платить нормальну оренду, то має платити, треба ремонтувати, то поремонтувати. Якщо хочуть купити, то хай купують, але за порядну ціну, щоб не було, шо заберуть за безцінь. Люди то всьо видять і собі на вус мотають. Більшість знакомих на стороні мера. А тих фейсбучних крикунів не слухайте. Їм все не так.

П
Пророку

Вже проповідують Гокс із Кравчуком у фейсбукові. Два продажні клоуни

ДМ
до мукачівця

А ти так добре обізнаний хто і скільки заробляє?Це була далеко не аварійна будівля!довкола багато чого потрібно ремонтувати в першу чергу.

О
Оля

А коли буде кіно як у людей? Даже в Ужгороді фільми актуальніші. За 60 гривень можна і прем'єри привозити, а не тижньової свіжості.

1
123

А мені здається В.В.П. скоро його викупить за кошти які отримає одним голосуванням за бюджет держави на 2017 рік, і ще в нього залишаться кошти добудувати і викупити прилеглу територію. Я б на місці влади запросив експертів з оцінки закордонних а не таких як Кобака чи інші продажні....

М
Мулідран

це ще велике питання - хто більша піявка на тілі громади....одна СІМ'Я (яка зараз посварилася з кумом) - то взагалі ракова опухоль на тому ж тілі.

П
Пророк

Усі коментатори не розуміються у світі лише кісточки перемивають. Сначала хаять міську владу що закрила кінотеатр хоча причина лише у тому щоб зробили ремонт. А коли узнають що Шубцю дозволили купити кінотеатр тоді будуть кричати що Шубець злодій бо купив кінотеатр і що треба кінотеатр вернути городу. Перші пустодзвони будуть кричати як Гокс, Інгрідка, Кравчук з Клімовою,

С
Саша

Завжди є місце компромісу. Не можна було це зробити зразу? Ні, треба шум підняти, діточок привести, кричати про несправедливість. Вже би можна було і осучаснити кінотеатр.

Х
Хачик

Ох цей орендарь хитра особа. Гроши платить за оренду , та ще й фільми виходять через 2 тижні після премьери....

М
мукачівець

Це радує. І глядачам добре, і орендар задоволений. і казна поповниться !

М
Мукачівець

Нарешті настало прозріння та адекватність орендаря... Та, чи надовго?

С
Семен

Що й треба було доказати.Банальний наїзд,шум в місті,злякались шуму швиденько знайлши компроміс.А чого його не можна було знайти до цього?

Читайте також