Є перші поранені: В Іраку знову обстріляли військову базу США ракетами

5
9

Розташована на північ від Багдада авіабаза Балад, де дислокуються військові США, зазнала ракетного обстрілу. На територію бази впало вісім ракет від систем залпового вогню.?

В Іраку ракетного обстрілу зазнала авіабаза Балад, розташована на відстані 80 кілометрів на північ від столиці країни Багдада. У неділю, 12 січня, на територію цієї бази військово-повітряних сил (ВПС), де дислокуються й американські військові, впало загалом 8 ракет типу "Катюша", що застосовуються в реактивних системах залпового вогню (РСЗВ).

За даними іракських військових, унаслідок ракетного обстрілу четверо іракських військовослужбовців отримали поранення, передає агенція новин dpa з посиланням на іракські державні ЗМІ.

Раніше місцева поліція повідомляла про те, що по військовому об'єкту було випущено 9 мінометних мін. Під час обстрілу було пошкоджено злітно-посадкову смугу та будівлі біля входу до бази, йшлося в повідомленні місцевої поліції.

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за обстріл. Останнім часом американські військові об'єкти в Іраку не раз зазнавали обстрілів ракеми типу "Катюша". Є підозри, що за цими обстрілами стоять шиїтські збройні формування, котрі підтримує Іран.

Нагадаємо, що чотири дні назад Іран вже завдавав ракетні удари по військовим базам США в Іраку, а також Іран взяв на себе відповідальність за збитий український Боїнг.

Коментарі

Е
Ержіка

Та ні! Ви шо челядники! Ото винна Катерина, уна стріляла амерів за те, што не пущають в СеШеА на ПМЖ.

Б
Барига

Коли мені пошкодять очко?

Б
Барига

Небезпечно для людей??? 15.01 хфорій...тільки одна думка у нього...заднє місце,котре йому у дитинстві пошкодили.

П
Питання

Коли мене кацапа виєбуть в очко?

К
Коля

Скоро Трамп на них оторветься

R
Rich

Дограються

П
Питання

Що піндоси роблять в даному регіоні? Доки вони там не з"явилися, був мир і порядок.

П
пенсіонери

клоун ЗЕбрехун щей досі непосадив кравшого пенсії свого братана шоколадного хряка парашенка? бо зеленський продовжує по парашенськи красти пенсії... ЗЕжід пархатий Брехун як і всі жиди!!!ГАНЕБНИЙ жід-крадій пенсій ЗЕленська клоунська наволоч кабака лалала!!!

Ю
Ю

Це все Кремль . Я особисто бачив , як Путiн цiлився i лiчно нажав на кнопку « пуск « !!!! Америка Це сята краiна , яка несе мир , добро та курячi мiзги такi як в мене !!

Читайте також