Єдина серйозна інтрига на Закарпатті буде на 68 окрузі – Пащенко

5
4

Таку думку висловив соціолог, керівник Закарпатського інституту політичних досліджень у коментарі Мукачево.Net, аналізуючи фінальні списки кандидатів у нардепи за мажоритарними округами в Закарпатській області.

– Виборчий округ №68 з центром в м. Ужгород є найбільш не прогнозованим. Тут буде єдина серйозна інтрига в краї, – стверджує Віктор Пащенко. – Приблизно однакові шанси мають Василь Ілліч Ковач, Сергій Ратушняк, Віктор Щадей, Олександр Ледида, Андрій Погорєлов та Роберт Горват – у кожного з них є солідні посади, ресурси та підтримка жителів.

За словами експерта, найменша інтрига буде в Мукачеві: «Тут депутатом легко і просто оберуть Віктора Івановича Балогу».

– По Свалявському округу найпотужнішим кандидатом є Михайло Ланьо, нинішній нардеп. Можливо Іван Курах якусь конкуренцію і складе, але варто розуміти що у них абсолютно різні вагові категорії – додав Віктор Пащенко.

– У інших трьох округах все досить явно, без зайвих питань та інтриг. В Хусті пройде діючий депутат Павло Балога, серйозних конкурентів у нього немає. У Виноградові явний фаворит голова облради Іван Іванович Балога. А в Тячеві це буде однозначно Василь Петьовка – в нього є і рейтинги, і авторитет, і можливості, і ресурси, – підсумував експерт.

Увесь список претендентів на мандати дивіться у матеріалі 75 кандидатів-мажоритарників у нардепи від Закарпаття (Остаточний список)

Юлія Барабан, спеціально для Мукачево.Net

Коментарі

ШЮ
Шолтiс Юлiй з Берегiвськоi 28-15 Мукачево ПIДАРАС

.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

0
007

Мукачівцю,хочуть люди чи нет,це питання до самих людей,якщо вибирають значить хочуть,ти хлопче майже зовсім не розбираєшся в процесі виборів,раз таке пишеш. А те що вони мафія чи ні,також тобі не судити тому-що,і значення цього слова думаю ти також не знаєш. ЦІ ЛЮДИ ДЛЯ зАКАРПАТТЯ,зробили більше ніж ти прожив на цьому світі,а не знаєш ти про ці благочинності з їх боку,бо вони не піаряться як деякі політики,навіть на сьогодні з їх боку не викладено ні одного бігборда,не випущено ні однієї реклами,чому? да тому-що ці гроші які вони планували потратити на це пішли на військовослужбовців в АТО. А що зробив ти???

М
Мукачiвець

Коли настане КОНИЦЬ кланови Балогы??? Усяды ними повно хочуть люди чи нет они все рiшають самi! Люструвати всiх, Завидiвська мафiя!

Читайте також