Єдиний Центр Берегова та Берегівщини висунув кандидатів на місцеві вибори

6
1

У понеділок, 21 вересня, відбулось засідання партійної конференції Берегівської міської організації Єдиного Центру.

Основною метою зборів було висунення кандидатів від партії, які братимуть участь у місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

Як повідомила голова організації Ольга Бізіля, у Берегові нараховується 105 членів партії. Всього обрали -26 кандидатів (за кількістю округів у місті).

Делегати конференції також затвердили кандидатуру представника Єдиного Центру в Берегівській міській виборчій комісії Максима Чирибана. Було обрано й делегатів на Конференцію Закарпатської обласної організації Єдиного Центру.

Цього ж дня пройшов з'їзд районної організації Єдиного Центру. Конференцією одноголосно було ухвалено рішення про висунення від Єдиного Центру на вибори 34 кандидати. Єдине зауваження, які висловили учасники конференції - про те, що на цьогорічних місцевих виборах Берегівський район "поділений" на три округи непропорційно.

Делегати конференції також затвердили кандидатуру представника Єдиного Центру в Берегівській районній виборчій комісії - юриста Євгенію Дочинець. Також було обрано й делегатів на конференцію Закарпатської обласної організації Єдиного Центру. 

Mukachevo.net

Коментарі

Ф
федя

Оля молодец та держати Берегово за тебе

Читайте також