"Єдиний Центр" Мукачівщини визначився з кандидатами на місцеві вибори (ФОТО)

13
5

Сьогодні, 21 вересня, відбулось друге засідання 8-ї конференції Мукачівської районної організації Єдиного Центру.

Єдиноцентристи Мукачівщини зібрались та одноголосно прийняли рішення взяти активну участь у місцевих виборах 25 жовтня. 

Опісля було ухвалено рішення про висунення від Єдиного Центра на вибори до районної ради 39 кандидатів. Делегати конференції також затвердили кандидатуру представника районного Єдиного Центру в Мукачівській районній виборчій комісії. Порядок денний включав також обрання 15 делегатів на Конференцію Закарпатської обласної організації Єдиного Центру, яка пройде вже найближчим часом. 

Серед запрошених гостей був також народний депутат України Іван Балога, який звернувся до кандидатів у депутати із мотивуючими словами.

"Важливо донести до кожного жителя Мукачівщини правду про події в України, політичні процеси і явища, які відбуваються зараз на Закарпатті та запевнити всіх, що команда Єдиного Центру зробить все можливе, щоб покращити життя краян", - наголосив політик. 

Mukachevo.net

Коментарі

Z
Zoltan

Объединенные венгерские партии и ЕЦ – они наши!

ВВ
вуйко василь

кіби й був вибір-альтернатива та й так голосував би за ЄЦ...БО-НАШІ!!! Серед других-тоже є наші,айбо музику їм фурт заказувуть ЧУЖІ... Сі вже докус свої...Най будуть...

В
вв

Нормально най хлопці роблять ліпше чим якісь самозванці короновані чмошники недоразвиті будуть красти наші податки, хай щастить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Р
Руснак

Молодці хлопці,тримайтеся разом! Кожний закарпатець хто є істинним патріотом свого краю повинен проголосувати за кандидатів від ЄЦ.Чому повинен? Бо край в небезпеці.Із звіринним оскалом точать зуби на Срібну землю різні зайди.А хлопці з команди Балоги рулюють вже майже два десятки роки.І рулюють непогано,обминаючи різні політичні пороги для того щоб в Закарпатті був Мир і спокій. ГОЛОСУЄМО ЗА ЕЦ БО ІНАКШЕ НАМ КАМПЕЦ!!!

У
Ужгородець

Дай Боже вам успіху.

Читайте також