Єдиний Центр підтримає відставку Луценка

9
0

Народні депутати від Єдиного Центру неодмінно візьмуть участь у скликаній на 28 січня позачерговій сесії Верховної Ради.

Про це сьогодні повідомив Голова партії, народний депутат України Ігор Кріль.

"У сесійній залі ми дуже уважно поставимося до аргументів про необхідність коректив закону про вибори в останні дні перед другим туром. Остаточне рішення щодо цього будемо приймати безпосередньо перед голосуванням», - сказав Кріль.

Водночас, єдиноцентристи вже виробили спільну позицію щодо ініціативи про відставку з посади Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. "Жодних розбіжностей у думках між нами немає, ми одностайно будемо голосувати за усунення пана Луценка. За останні кілька років він упевнено йшов до такого фіналу своєї міліцейської кар’єри. За час його перебування на чолі відомства міліція лише дивом остаточно не перетворилася на філію відомої політичної сили, лідер якої зараз будь-що прагне стати Президентом. МВС треба позбавити від руйнівного впливу керівника, який кидає органи внутрішніх справ у топку особистих розрахунків», - підкреслив Голова Єдиного Центру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також