Єдиний Центр продовжує боротьбу за права водіїв

5
3

Автори депутатського запиту вимагають притягти до відповідальності осіб, які блокують колеса

      Народні депутати України Василь Петьовка та Оксана Білозір направили до Генерального прокурора України депутатський запит щодо невідкладного внесення прокурорського протесту з вимогою виключити з Правил благоустрою м. Києва положень про блокування коліс транспортних засобів у разі порушення їх власниками правил паркування. 

     Подання запиту пов’язано з тим, що до народних депутатів України продовжують надходити скарги громадян на дії працівників підприємства `Київтранспарксервіс`, які, незважаючи на роз’яснення Міністерства юстиції України, продовжують блокувати колеса авто на столичних вулицях.  

     Автори запиту також вимагають притягти до відповідальності осіб, які блокують колеса авто та вимагають кошти з власників транспортних засобів.  

     Нагадаємо, що згідно з роз’ясненням Міністерства юстиції України, тимчасове затримання транспортних засобів шляхом блокування можливе лише працівниками Державтоінспекції і лише з підстав, визначених законом, серед яких відсутня така підстава, як порушення водієм правил зупинки чи стоянки транспортного засобу.

Коментарі

Г
Георгій

... Як кажуть, бачимо скалку у чужому оці, коли колода у власному... пан Петьовка став справжнім політиком...

К
Кусi

А хто подасть такий же позов на мера Мукачева , адже в Мукачевi теж блокують колеса. Може Петьовка давно був у Мукачевi ?

Ю
Юрко

Цікаво ... а чому ж тоді блокують колеса в Мукачеві ???

Читайте також