Єдиний Центр просить перевірити «Візир»

9
0

З проханням перевірити якість та відповідність державним стандартам та технічним вимогам приладу автоматичної фіксації порушень на дорогах «Візир» звернувся до голови Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики Лариси Лосюк

З проханням перевірити якість та відповідність державним стандартам та технічним вимогам приладу автоматичної фіксації порушень на дорогах «Візир» звернувся до голови Державного комітету України з питань технічного  регулювання та споживчої політики Лариси Лосюк народний депутат, представник Єдиного Центру М. Полянчич.

 У своєму листі політик просить перевірити інформацію ЗМІ в якій зазначається, що прилад фіксує швидкість одночасно двох авто: «в момент фіксації автомобіля, прилад відображає й швидкість автомобіля, що рухається слідом». «Це дає підстави сумніватися в достовірності відповідних даних», - сказано в листі. Також народний депутат просить дати чітку відповідь на те, чи прилад «Візир» є сертифікованим в Україні. 

  «Штрафи за порушення правил дорожнього руху значно зросли. Тому, прилади, які фіксують порушення не повинні викликати жодних застережень. Використання ж недосконалих приладів сприятиме не наведенню порядку на дорогах, а зростанню й без того високого рівня корумпованості ДАІ», - наголошує Полянчич.

 Якщо висновки Держкому з питань технічного регулювання та споживчої політики підтвердять інформацію ЗМІ, Єдиний Центр добиватиметься заборони використання «Візира» на дорогах України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також