Єдиний Центр привітав із Міжнародним днем захисту дітей

4
0

Наймолодших закарпатців цінними подарунками та солодощами

Сьогодні, 1 червня, Україна відзначає Міжнародний день захисту прав дітей. Не забули про це свято і у закарпатській обласній організації Єдиного Центру, активісти котрої дарували нині наймолодшим жителям Закарпаття солодощі, а дитсадкам – цінні подарунки.

В Ужгороді голова обласної організації Єдиного Центру Іван Балога разом з іншими активістами партії завітали вранці у дитячий садочок «Ластовічка», що знаходиться у «Новому районі». Гості подарували малечі солодощі, а дитсадку – систему «караоке». Не залишилися без подарунків і гості – дітки показали політикам і журналістам святковий концерт.

Опісля Іван Іванович та команда Єдиного Центру завітали до дитсадку «Ялинка» – єдиного дошкільного закладу у мкр. «Шахта». Тут єдиноцентристи також залишили малечі солодощі та систему «караоке».

Загалом, подарунки від обласної організації Єдиного Центру та її очільника – Івана Балоги, сьогодні в Ужгороді отримали 10 дитсадків.

Керівництво дитячих закладів поділилося з Іваном Балогою і своїми господарськими проблемами. Усіх їх голова обласної організації Єдиного Центру взяв на контроль і пообіцяв вирішити найближчим часом.

Завітали єдиноцентристи сьогодні і до Ужгородської міської дитячої лікарні. Тут гостей дітки зустріли також із вогником радості в очах від несподіваних і приємних подарунків. Окрім солодощів, Єдиний Центр привіз до медзакладу і комплекти постільної білизни.

Загалом, подарунки єдиноцентристи сьогодні вручали діткам у багатьох навчальних закладах області. За словами Івана Івановича, діти – це наше завтра, і саме від них залежатиме наше майбутнє. Тож турбота про молоде покоління – був і залишається одним із пріоритетів роботи Єдиного Центру. Єдиноцентристи закликають інших представників політики і бізнесу брати із них приклад та розвивати благодійну справу.

Керівники усіх закладів, де сьогодні перебували активісти Єдиного Центру, щиро подякували команді Івана Балоги, зазначивши, що відчувають підтримку Єдиного Центру не лише у свята, а повсякчас.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також