Єдиний Центр привітав медиків

12
0

З нагоди професійного свята подарунки отримали лікарі з усієї області

У неділю своє професійне свято відзначатимуть наші лікарі. Напередодні, уже традиційно для останніх кількох років, медиків усієї області вітали зі святом та дарували їм подарунки. Активісти Єдиного центру впродовж двох днів навідалися у десятки медичних закладів області, аби поздоровити їхні колективи та вручити їм цінні подарунки.

Єдиноцентристи передали лікарям привітання від голови обласної організації Єдиного Центру Івана Балоги, подяку їм за благородну і невтомну працю, котра сьогодні, на жаль, усе ще не оцінюється державою так, як того заслуговує. Теплі і щирі привітання та цінні подарунки отримали не лише звиклі до уваги медики обласних закладів, а й працівники районних, міських, дільничних, вузлових лікарень, амбулаторій практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерських пунктів. Поза увагою Єдиного Центру не залишився жоден район краю.

В Ужгороді, до прикладу, активісти Єдиного Центру депутати міської та обласної ради Ярослава Гасинець і Андрій Андріїв у четвер та п’ятницю вітали колективи обласної та міської клінічних лікарень, міської поліклініки, дитячої клінічної лікарні і поліклініки, станції швидкої медичної допомоги. Колективи всіх закладів отримали в подарунок побутову техніку а також шампанське і солодощі. Керівники медзакладів дякували Іванові Балозі за подарунки до свята і постійну увагу обласної влади до проблем медцини. Депутати в свою чергу запевнили лікарів, що розвиток охорони здоров’я і надалі залишатиметься пріоритетом і для обласної влади, і для Єдиного Центру.

Василь МАДАЙ

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також