Єдиний Центр вимагає від Антимонопольного комітету

6
0

перевірити обґрунтованість підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у м.Києві

     Відповідний депутатський запит до Антимонопольного комітету України з вимогою провести перевірку економічної обґрунтованості підвищення з 1 червня цього року тарифів на теплову енергію, комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для населення у м. Києві був підготовлений народними депутатами Василем Петьовкою та Оксаною Білозір.

     Як відомо, згідно з розпорядженнями Київської міської державної адміністрації №№ 516, 517, 518, 519 та 520 від 29 квітня 2009 року, встановлені відповідні тарифи для населення, бюджетних установ та інших споживачів, якими суттєво підвищується вартість житлово-комунальних послуг. 

     У запиті зазначається, що підвищення тарифів викликає занепокоєння у мешканців столиці, для значної частини яких, в умовах економічної кризи, нові тарифи можуть стати серйозним навантаженням для сімейного бюджету. 

     Враховуючи, що значна частина житлово-комунальних послуг у м. Києві надається населенню організаціями-монополістами, Єдиний Центр вимагає від АМКУ здійснити перевірку економічної обґрунтованості запроваджених з 1 червня ц.р. нових тарифів на житлово-комунальні послуги.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також