Єдиний Центр висунув у мери Чопа Галину Цар, а Берегова – Ольгу Бізілю

13
3

27 вересня відбуваються Конференції територіальних організації Єдиного Центру. Основне питання порядку денного - висунення кандидатів у депутати районних і міських рад в багатомандатних виборчих округах, сільських, селищних рад, а також міських, сільських та селищних голів.

Зокрема, на посаду міського голови Мукачева висунуто кандидатуру Золтана Ленд”єла, міського голови Чопа – Галини Цар, міського голови Берегова – Ольги Бізілі.

Визначаються делегати із кандидатурами до партійних виборчих списків по багатомандатних виборчих округах з виборів міських та районних рад, кандидатурами, які представлятимуть Єдиний Центр на виборах депутатів сільських і селищних рад.

Як зазначив керівник секретаріату обласної організації Єдиного Центру Володимир Шкріба, партійні осередки висуватимуть кандидатів у всіх одномандатних виборчих округах до рад різного рівня.

- Це відомі, авторитетні у своїх  регіонах люди, - переконаний Шкріба. – Вони добре знають нагальні проблеми місцевих громад, мають дієві шляхи їх вирішення.

Шкріба також нагадав, що формуючи списки, партійні осередки врахували думку громадськості. Зокрема, були взяті до уваги результати публічного праймерізу, що проводився в рамках проекту «Відкриті списки Єдиного Центру».

Коментарі

BF
BEREG FEST фестиваль

Мукачево.нет - РЕСПЕКТ! Так працювати з інформацією ще треба знати! Молодці! Слово чіго-біго!-)))) BEREG FEST + Mukachevo.net - Ми такі одні!-)))

U
U Can't See Me

Согласен с Ілля.Только интересно,почему ЕЦ не называет кандидата на Ужгород? Понятно,там проходит от них Погорелов,но что, ждут пока не выдвинут Ратушняка?

І
Ілля

Ну ви хлопці молодці. Сьогодні найоперативніше працюєте в плані новин. Мукачівський сайт взув всі Закарпатські сайти по висвітленню політичних новин. Так тримати.

Читайте також