Єдиний Центр запрошує закарпатців на Красне поле

11
6

Мітинг-реквієм відбудеться 16 березня на території меморіального комплексу «Красне Поле» поблизу Хуста.

Рада та Секретаріат Закарпатської обласної організації Єдиного Центру запрошують всіх краян  взяти участь в заходах, присвячених 74-ій річниці проголошення Карпатської України.

Мітинг-реквієм з вшанування пам’яті героїв Карпатської України, які в 1939 році проголосили її незалежність та стали на захист молодої держави,  відбудеться 16 березня 2013 року о 11.30  на території меморіального комплексу «Красне Поле» поблизу Хуста.

Коментарі

Ч
читач

Вже в який раз у бюджетників забрали законний вихідний.

Q
Qq

Андерс.Тебе твій дідо обманював.Українських русинів не існує.А оригінал починається не з 1919-39р.,а трохи раніше.Коріння твоє дуже поверхносне.А якщо ти абориген,то маєш знати,що празнується 15 березня.

A
Anders

Mункач, 123, навчіться поважати точку зору інших людей. Для Вас усі добрі, у тому числі й москалі, які пограбили мого діда і прадіда, віддавши все майно СРСР. Лише українці-русини, які ніколи при владі не були, навіть зараз, відчувають себе чужими на власній землі. А морили голодом людей москалі і жиди на Україні. P.S. Читайте нормальні і оригінальні документи, а то нахабство бере верх. Вибачте, якщо щось. Я корінний закарпатець.

M
munkach

до ярослава,пиз-уй за перевал там твоя україна, прославляй свої уродів які морили голодом своїх людей

Я
ЯРОСЛАВ

До 123 ДЕРЖАВА Є!БУЛА!БУДЕ!! НЕ БУДЕ тільки таких довбо-бів як ти і тобі подібні уроди, які за 30 срібляків продають матерів ,дітей і близьких. СЛАВА УКРАЇНІ!!ГЕРОЯМ СЛАВА!!!СЛАВА СЛАВА СЛАВА!!!!!!!!

1
123

Ви вщент здуріли ,??? Яка Карпатська Україна могла бути в 1939 році на Закарпатті,,,???може існувала 1,5 днів в Хусті поки хлопці не витверезились... Побільше ходіть в обл.архів це як мінімум...ми все відсвяткуємо..завтра святкують 15травня мадяри і.т.д. і потрохи нас держава і придушить ..а ви придумуйте собі свята..яка держава???? у нас її нема !!!!!

Читайте також