Єдиний Центр запрошує закарпатців та гостей краю

1
0

на караоке-шоу "Хочеш-співай!"

Впродовж літа в різних куточках краю успішно реалізовується пісенний проект "Хочеш - співай!" Спонсором цього популярного караоке-шоу виступає обласна організація Єдиного Центру, очолювана Іваном Балогою.

За сприяння та підтримки голови обласної організації Єдиного Центру Івана Балоги на Закарпатті проводиться караоке-шоу "Хочеш-співай!". З кожним днем проект стає популярнішим і збирає чималу кількість учасників, глядачів та прихильників.

       За кілька місяців пересувні пісенні майданчики побували в багатьох населених пунктах області. Караоке-шоу були організовані на високому професійному рівні та проходили за величезної підтримки місцевих мешканців. Бажаючих заспівати виявилося чимало.

       Продемонструвати свої мистецькі таланти вже мали можливість жителі Мукачева, Ужгорода, Виноградова, Іршави, Перечина, Рахова, Волівця, Солотвина, Діброви, Вишкова, Поляни. Караоке-шоу також стало незмінним атрибутом та частиною культурної програми багатьох  популярних закарпатських фестивалів, де до місцевих учасників проекту можуть долучитися і туристи, та святкувань Днів міста. А піснярі-переможці неодмінно отримують призи від головного спонсора шоу - обласної організації Єдиного Центру, очолюваної Іваном Балогою.   Чимало виступів ще попереду.

       - Закарпаття - край талановитих людей, - переконаний голова обласної організації Єдиного Центру Іван Балога. -  І ми намагаємося ці таланти підтримати, заохотити, допомогти їм досягти нових творчих вершин. Саме тому виступаємо меценатами не лише кароке-шоу, але й багатьох інших культурно-мистецьких заходів, концертів, фестивалів - дорослих та дитячих.

    А наступне караоке-шоу "Хочеш-співай!" відбудеться 19 серпня у Великому Березному, жителі якого святкуватимуть День селища, а 20 серпня – в місті Іршава.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також