Єдиний Центр затвердив п’ятірку кандидатів до Закарпатської облради (СПИСОК)

17
109

Це відбулося у суботу, 2 лютого на відкритій обласній партконференції в Мукачеві.

Кандидатами в депутати в одномандатних мажоритарних виборчих округах №5, 22, 29, 36 і 51 відповідно стали:

Андрій Балога – підприємець, який йтиме від Мукачева;

Йосип Роман – освітянин, багаторічний директор Виноградівської ЗОШ №8, яка відома на всю область лідерством за кількістю призерів предметних олімпіад. Він йтиме по Виноградівщині;

Оксана Балога – підприємець та громадський діяч, яка йтиме по Іршавщині;

Василь Бігунець – очільник управління освіти Мукачівщини та депутат районної ради, який балотуватиметься по Мукачівському району;

Сергій Фрінт – очільник фракції Єдиного Центру в Ужгородській райраді, який йтиме відповідно від Ужгородщини.

Голосування за кандидатів відбувалося відкрито шляхом особистого підняття «мандатів».

На конференції були присутні делегати усіх районних парторганізацій, а також районні, обласні та народні депутати. Зокрема, у залі були помічені народний депутат Василь Петьовка, голова облради та обласного осередку Єдиного Центру Іван Балога, який і вів партконференцію, міські голови Мукачева Золтан Ленд’єл та Хуста Володимир Кащук, голова Виноградівської райради Олег Любімов та інші.

Коментарі

Г
гість

Партія однієї родини. І цим усе сказано. Може досить уже пхатися всюди. дайте людям нормально жити

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Ющенко в інтервю для Прес-Центр черкаси 03.10.2012 р. http://pres-centr.ck.ua/politics/29782/ "Не можна в одні руки брати і фінансові, й політичні інструменти, бо виникає гримуча суміш, яка веде до авторитаризму, або й диктатури. У такої влади створюється ілюзія, ніби вона всемогутня. Думаю, що це – головна "клініка" сьогоднішнього дня. Таке хибне уявлення про "всемогутність" влади передається й на місця. Місцева влада, будучи лакеями олігархів, цього навіть не помічає. Впиваючись "всемогутністю", вона якось забуває, що її головне завдання – відпрацьовувати податки громадян, які є справжнім джерелом влади."

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

троговий центр, і весь бізнес збудований для людей, чи для власного бізнесу? середня зарплата в мукачево най нижча в державі, рейтингами не накормиш сімю він для туристів, 3000 осіб працює у нього - а скільки могло би в загалі працевлаштуватись, якщо дозволять іншим супермаркетам працювати в мукачево ? ікону поставте ім, за красивий центр та за гетто за межами центра... ФОТО ВИБОРЦІВ: http://s017.radikal.ru/i416/1302/ab/9d97ee5ea320.jpg

ВП
Вельмишановний- продовження:

І в тому, що Андрій Вікторович Балога іде в депутати не бачу нічого поганого. Я рахую, що саме тепер настав час молодим, компетентним та з новими баченнями людям іти в політику і реалізовувати свої ідеї та плани. P.S. Я впевнений, що після мого коментаря з’явиться багато беззмістовного тексту де буде обговорюватись, що я чи то пишу за гроші, чи то я взагалі належу до родини Балог і ше багато різного бруду. Але це все тільки безсвідомі ствердження людей з нездоровою уявою. Я тут нікого не прославляю- це просто моя думка, чи правильна вона чи ні ми зможемо вияснити тільки через якиїсь період часу, підвівши підсумки роботи Андрія. А на те, що тут пишуть обмежені, глупі, слабохарактерні і нікчемні люди, прошу всіх в тому числі і родину Балог, не звертати уваги, а ще краще, якщо можна попросити адміністратора заблокувати їх, щоб не писали свої безглузді, нікчемні та нікому не потрібні думки.

В
Вельмишановний

Більше того я хочу вам сказати, що термін окупності інвестицій і бізнеса в Мукачеві в рази довший ніж в великих містах України не говорячи вже про зарубіжжя, що так само свідчить про їхню небайдужість до м.Мукачева. Найбільше мене турбує той факт, що нашим людям все не підходить: не підходить те, що місто чисте і має вигляд достойного європейського міста; не підходить те, що є люди котрі забезпечують біля 3000 Мукачівців роботою; не підходить те, що м.Мукачево визнано, як одне з найбільш затишних містечок України; не підходить те, що будуються сучасні торгово-розважальні комплекси, яких до цього часу мукачевці бачили тільки по телевізору чи поїхавши за кордон. не підходить те, що організовуються різні концерти, фестивалі ітд. Я вважаю, що все це, являється заслугою сім’ї Балог і думаю, що тут зі мною всі погодяться. Але найголовніше, що всі вище перечислені речі не є видуманими, а навпроти добре відомими фактами котрі являються реальністю.

В
Вельмишановний

Шановні учасники дискусії, прочитавши коментарі кожного, хотів б висловити ( зверніть увагу! Висловити- не нав’язати) свою думку: Навіщо тут когось в чомусь безпідставно звинувачувати та поливати брудом? Давайте краще трошки пригадаємо деякі добре відомі факти. Не хочу, щоб це прозвучало як агітація з моєї сторони, чи щось в цьому роді, але я просто не зміг втриматись прочитавши тут деякі коментарі і хотів б попросити вас всіх задатися одним простим питанням, яке зможе нам дати більш чітке уявлення про ситуацію: Хто за останні 15 років найбільше проінвестував в економічний та культурний розвиток міста Мукачева? Чи не сім’я Балог?? Роблячи такі інвестиції саме в рідний край, а я думаю що вони мають можливість інвестувати і в більш розвинутих містах де прибутки були б значно більшими , можу сказати одне - це те, що вони люблять своє місто і роблять вагомі внески в його розвиток, чого не роблять інші.

П
патріот

З тих людей що бачу на фото, я б не вибрав жодного, вони неодноразово занимали високі посади, не один раз були депутатами рай-облрад, і крім набити свої кармани за людей ніколи не думали, хіба як їх обдурити...гнати їх у три шиї, це кодло, потрібно висуватись самим, по вулицям, районам, селам, інакше прийдучи до влади цих чиновничків, ми будемо жити набагото хуже...

М
Михайло

Вже прийшов час нам закарпатцям поставити біло-голубу орду на місце! Такого хамства не було з часів есдеків. Усе розкрадають, хабарі деруть. Податкова наша лише чого вартує! Це просто жах!

А
Аркан

Голосую і голосуватиму за єдиноцентристів, оскільки в краї, крім колишніх есдеків, котрі стали реґіоналами, а значить - суть непорядні_, голосувати поки-що більше немає за кого. Щодо сім"ї Балоги та депутатства на всіх рівнях... Чисто по-людськи депутатство не може бути сімейною традицією. Не давайте підстав для насміхань з боку політичних опонентів. У нас є достатньо порядних людей, котрі достойні бути депутатами. І все-таки ще питання: Павло Іванович таки у фракції Партії реґіонів у Верховній Раді?

DW
dart weider

Микола Староста (Жалива) 31.43.0.240 Хост: 31-43-0-240.dks.com.ua Город: Житомир Страна: Ukraine IP диапазон: 31.43.0.0 - 31.43.31.255 Название провайдера: FO-P Gromov Evgen Viktorovich

МС
Микола Староста (Жалива)

Проаналізувавши ниже викладене, можу сказати, що все більше закарпатців розуміють,що Балоги їх у черговий раз розведуть. Як колись розводили даючи взамін платні за завищеними цінами цукор та гречку та заробляючи на бюджетних грошах. Радує те, що якщо раніше коментар проти Балоги було важко знайти(на цьому ресурсі де видно ІР користувача) то зараз люди не бояться писати, знаючи, що їх можна вичислити. Однозначно,що ситуація змінилася не хочу сказати, що ПР є ідеальна, там теж є свої проблеми. Та головним вважаю є те,що закінчилася монополія однієї сім'ї, а що буде далі покаже час.

КТ
Компетентний та уповноважений

Враховуючи та аналізуючи викладену в коментарях інформацію, нажаль можливо зробити висновок, що соціальний прошарок Закарпатців, які приймають участь у даному обговоренні є недалекоглядними, морально та психічно неврівноваженими, консервативними, невихованими, а саме цікаве, що не патріотами рідного Закарпатського краю. Особисто мені цікаво бачити в якості можливих та маю надію майбутніх очільників нашого краю, а згодом і нашої держави молодих та впевнених людей, які йдуть в ногу з часом, які переймають новітній спосіб життя та своїми діями можуть імплементувати нові ідеї в суспільстві. Так, виходячи з викладеного можу твердо сказати, що молоді сили, незаполітифікований розум і надіюсь рішучі дії повинні достойно виглядати, а разом з тим підіймати імідж Закарпаття. Мій вибір буде за Андрієм, а "ваш вибір" дорогі Закарпатці хай буде на "вашій" совісті, як кажуть нам вибирати нам і жити...

Ч
читач

Один Микола Жалива. все розклав по полочкам. Дійсно хто такі Балоги, без накрадених грошей і ким би вони були? Всі ці "прибічники" Балог до того часу "прибічники" поки їх кормлять з ручки, а при першій можливості вони втечуть до іншого газди. Балога видно це розуміє, тому і пхає всюди свою родину з надією, що ті нікуди не втечуть з тонучого корабля.

К
К

Думаю обговорення даноі теми вичерпало себе, бо вже таке враження що в Чікоші айпади всім роздали і WiFi включили.

В
Вчитель

Чому я голосуватиму за команду Балоги і за його сина Андрія. По-перше, це не просто сім'я чи сімейка, це родина з європейськими цінностями, традиціями та культурою. Їм протистоять сили, які думають як загарбники діючи за принципом спаленої землі, витискають усе з землі та людей навколо. Це відбувається по всій країні. Я не хочу щоб така доля спіткала Закарпаття. По-друге, щоб там не казали злі язики, але за останні роки сам Віктор Балога виріс як особистість, набрався досвіду. Він демонструє, що готовий вчитися та розвиватися. Це відрізняє європейця від людини совка. Його син є втілення цього, бо батько подбав, щоб той отримав освіту громадянина світу, побачив влаштований сучасний світ. Тому по Мукачеву ми маємо чітке протистояння між новим та сучасним і старим, совковим, навіть бандитським. По-третє, ми маємо тверезо оцінити те, що відбувається у нашій країні за останні роки і чим це все може закінчитися, якщо владу у Закарпатті остаточно переберуть ПР та СДПУ (о)

А
Андрійчик

Мукачево нет чи не надоїло Вам вилизувати жопу Балогам???

А
Андрійчик

Андрійчик лошара який він депутат він просто "Балога"

А
Андрійчик

Андрійчик лошара який він депутат він просто "Балога"Андрійчик лошара який він депутат він просто "Балога"

А
Андрійчик

Андрійчик лошара який він депутат він просто "Балога"

А
Андрійчик

Андрійчик лошара який він депутат він просто "Балога"

О
Олександр

McMurphi Так ми почуємо від Вас факти? Чи шпаргалку не дали? До полуумного Миколи (жаливи) давайте краще тему БАТЬКИ не чіпляти. Да, під ніком добре писати. Але... Та і взагалі я думаю що таким гоблінам як ти пора покинути дану дискусію і бігти до регіоналів на вечірню очколизку.

М
масяня

Балога красава,тянет область и Мукачево.Власть края не делант ни хера для населения,а играет в свои политические грязнЫе игры!!!ни контроля ни порядка''скоро до хаоса доведут Закарпатье

С
Сивлюський

Жаливо, в тебе, в берегівській псіхушці, знов інтернет підключили? Чи ти просто пробрався до якогось лікаря в кабінет і строчищ своє блювотиння????

Д
держслужбовець

Шановні закарпатці схаменіться....Раджу голосувати за клан Балог,як за Чубірка і Ковбаска та інших.Вони нічого не зробили для закарпатців.Ковбаско на Воловеччині палець об палець не ударив, а безхребетний губернатор призначив його на Іршавщину. Далі буде так і з Іршавщиною. Це людина, яка навіть не знае по-людськи спілкуватися.

С
Саша

Запам"ятав Оксану Анатоліївну Балогу,коли потрапив на обстеження до неї,як лікаря УЗІ, чекав своєї черги біля кабінета УЗІ в Мукчівській лікарні. Але тоді навіть і не знав,що то була жінка самого Балоги В.І.Дуже чуйна,скромна та інтелігентна жінка.Навіть дуже тихо,ввічливо пояснювала,про мої проблеми, просто виконувала свої обов"язки лікаря. Дуже би хотів,щоб О.А.Балога пройшла до влади,тим більше це жінка,не дивлячись на те, що вона є дружиною Балоги В.І. Не подумайте,шановні читачі,що я агітую за когось,жодним чином,просто читав статтю і вирішив щось написати.

ІК
Іванова Каютка

Дійсно вважаю, що Андрій Балога є гідним кандидатом в депутати, оскільки наша держава та регіон в цілому потребують оновлення, а саме молодими та креативними політичними силами. Я, як корінна закарпатка, особисто для себе вирішила підтримувати кандидатуру Андрія Балоги, як достойного кандидата в депутати.

В
Варошиць

Повічте мені, варошському (із Ужгорода), хто то така тута Оксана Балог?

К
К

Для 333 і McMurphy- я не раб,я самодостатня людина.благоустрій мого життя і моі доходи залежать лише від мене, і від Бога який дає мені сили і здоров"я. На даному сайті я висловлюю свою ОСОБИСТУ думку,бо чітко слідкую за політичним життям краю і держави. І маю з приводу багатьох політичних подій своі міркування.а багато хто з коментаторів даноі статті лише друкують чужі думки. Врубали різницю між мною і вами?

Ж
Журналіст

Ото ж бо й воно! Дітвак свого слова не має, от і мусить пхатися на вибори, бо нянько так сказав. Що ж йому ще лишається? Але то нічого, молодий-здоровий, якось вигребе))) Більше Оксану Балогу шкода... Ну нафіг пхати домогосподарку в політику? Невже Віктору і справді більше нікого на вибори послати? Чи це він так самостверджується?:))

С
Студік

Розвів електорат за 200 гривень ковач, бушко виноградівців за тормознутий вайфай і контрабандні продукти, блюк за 100 гривень. Це афьора року!

A
Alan

Смішно читати непонятно коменти про то, який толковий Андрійко, і шо за такими майбутнє. Люди, ви подуріли, ци шо вам є? Бідний дітвак майже і слова свого не має, шо нянько уповіли, то і робиме. А ви, файний, файний.. Безхаракрений, не більше.

tedy для К

у мене депутат від єц, і в обласній раді, і в міській, і в ВР! на се що скажеш?

M
McMurphy

Для К і Олександра Ви своїм холопським розумом ніколи не зрозумієте те як вас розводять і управляють вами . Біда нашої країни не у поганій владі, а у такому як ви "електораті" який своєю тупістю і недалекозорістю вирішує долю інших. таких як ви самі, ви, як правило, приговарюєте на злидні, а таких як ваші кумири збагачує ще більше.

МС
Микола Староста (Жалива)

Супержаливі, а Ви бачили декларації про прибутки пан Балоги? Він бідний,як церковна миша! З неофіційної інформації відомо, що Балога ніколи не платив податків. Думаю у найближчий час влада все ж "вродить" скільки фірми клану Балог сплатили податків та скільки отримали відшкодувань по ПДВ.

3
333

Для "К" - фу! Який ти некультурний, слово "долбиш" це як? Це з твого професійного "жаргону"? А якщо серйозно - то вибач, просто у тебе рабська душа. І мені просто не цікаво з тобою-"фанатиком" дискусувати...

К
К

Міська рада не робить великоі політики,там одні директори шкіл і дитсадків сидять .я мав на увазі політику державного масштабу.Tedi ти сам обрав собі такого депутата в міську раду,якого лише землі і хати цікавлять

M
McMurphy

для К Можна бути хорошим менеджером і бути далеким від бізнесу. Менеджмент це не бізнес , це управління процесами. А бізнес взагаліто небажано допускати до влади, бо людина яка вміє заробляти гроші буде використовувати нові важелі впливу які в неї зявлятся з приходом у владу, для ще більшого свого збагачення. шо ми і маємо змогу спостерігати у нашій країні на протязі всієї її історії.

T
tedy

емоції рулять, з поверненням у середньовіччя!

T
tedy

бідним не місце в політиці? хоч сказати, шо міська рада всі мільйонери, та і 2010 році просто подарували 100 грн виборцям? так ти правильно кажеш крадуть всі , і стають богатими, декілька квартир, землі,богаті родичі, будівництва- це є політика єц яка до народа відношення не має та богатий бідному не вірить! я не їх раб і не буду!

K
K

Подобається хід думок супержаливи-правильно, якщо людина успішна,то вона успішна у всьому.людей з вулиці політика не приймає,тут мають бути люди з досвідом,які розуміються в менеджменті.бо побудувавши прибуткову бізнес-імперію, людина зможе правильно організувати роботу любого відомства-є досвід роботи з людьми.і ще добавлю,моя особиста думка-бідним не місце в українській політиці.бо бідний думає про "хліб і масло" а не про ефективну роботу.звучить грубо і патетично але то є правда

T
tedy

не не правий, такихдержуть на гачку для певних цілей та справи не запускають в хід. в політиці саджати не вигідно, а використовують як треба. тепер не вигідно балог трогати по причині, що вони потрібні як "опозиціонери" для наступних виборів президента. все муляж

С
супержалива

бачу вже всі забули що няньо вітя прийшов у політику з бізнесу. нерозумію щось , поясніть мені дурному - якшо балога пішов із бізнесу то він мав стати жебраком по вашій логіці а бізнес з того часу мав перестати розвиватись і взагалі збанкрутувати?) якщо людина займається бізнесом професійно протягом 20 років, то те що має балога чи його сімя виглядає логічним, вони заробляють нормально. а якшо б крали то вже б давно їх у 2002-2004 або 2010-2012 посадили чи я в чомусь не правий!

T
tedy

мукачево нет чого видалили комент про грамотнісь мою та великих? http://karpatnews.in.ua/news/52132 но якщо двоюрідного брата написати не може правильно міністр то які претензії до мене?

МС
Микола Староста (Жалива)

МАСШТАБНО РОЗПОЧАЛИ ТРОЛІ БАЛОГИ РЕКЛАМУВАТИ СВОЇХ РОБОТОДАВЦІВ. ОСНОВНІ ТЕГИ ТРОЛІВ - "НЕ БАНДИТИ","МЕЦЕНАТИ","НЯНЬКО КРИША","ДИНАСТІЯ" "МОЛОДИЙ,АЛЕ ПЕРСПЕКТИВНИЙ","ДАЄ РОБОТУ ЛЮДЯМ", А "МАМА СВЯТА-ТЕРЕЗА". Питання, де би вони були, якби няньо Вітя не "заробив" грошей будучи при владі? Та чим би вони відрізнялися від інших родин Закарпаття?

T
tedy

позор бути одни у стадови без власної думки. що зробили? подгоряно де депутат був віктор іванович - багнюка, темрява, вода по годинно. крім центра що зроблено у нас?- і то за кошти підприємців. вода чого дорога як кіло гречки? зелений ринок скоро закриють - чому аренду землі їм не продовжує міська рада? чому не маємо футбольної команди як у 92-му році? чому у дерцені не мож відкрити іншим цегляний завод? ітд. ще багато іншого.

К
К

333 - а ти що особисто зробив для людей? Комусь хоч дрбрим слово допоміг? Напевно ні,бо куриш чи долбиш

О
Олександр

До Tedy: Знаєш, як не дивно але я не маю ніякого відношення до Балог а тимбільше до політики! Але мені соромно за таких як ти. Коли живучи з народження у Закарпатській області і бачучи хто що робить хорошого для Нас та розвитку нашої області, рука піднімається писати цю пургу яку ти і тобі подобні пишите. Позор Вам!!!

П
Петро

Так Олександре. І потім ці ж їм подібні от так конференції проводять: http://www.youtube.com/watch?v=gxgTP9B7nLc&feature=youtube_gdata_player Дивіться з 45-ї секунди )

T
tedy

олександру - як не дивно я не маю відношення до пр) я просто не люблю нахабних феодалів місцевого розливу))) от твій шеф не буде радий, що коментами форсіруєш тему))))

О
Олександр

Ось основне горе нашої країни. Tedy,McMurphi та їм подібні. Пишуть, аби лиш кнопочку нажати. Кнопкодави... От шеф задоволений буде! Да? )

T
tedy

от і приїхали, коли кінчаються аргументи то переходять на дитсадок, граматику, мені пофіг на неї прочитав,зрозумів все ок, ні проблема . перевірку не роблю пишу інтуітивно)))

О
Олександр

McMurphi напевно побіг у штаб ПР за шпаргалкою ))))

О
Олександр

McMurphi напевно побіг у штаб ПР за шпаргалкою ))))

О
Олександр

Tedy, бачу у тебе серйозні проблеми з граматикою та правельним формуванням речення!!! Краще би ти покинув дану аудиторію. Хоча... Сиди. Хоч поржати можна )))))

О
Олександр

Tedy, бачу у тебе серйозні проблеми з граматикою та правельним формуванням речення!!! Краще би ти покинув дану аудиторію. Хоча... Сиди. Хоч поржати можна )))))

О
Олександр

І доречі, McMurphi ти тут стріли не переводи і питанням на питання не відповідай. Так шо ж тут Регіонали такого корисно для суспільства зробили крім того що обікрали? Я думаю тут всім цікаво буде прочитати твою відповідь!!!!!!

T
tedy

не правда те що я написав? я спокійний, просто у місяць має темну сорону, яку не видить людство, і пишуть легенди про нього. я не нервую, а навпаки хтось інший))

О
Олександр

McMurphi Прикращай тут херню пороти і не засоряй ефір!!! Дасть Бог у наступний раз не встигне втекти!!! А ти краще йди сухарі суши. Може ще й в одну "хату" попадете!!!!

Ч
Чиновник

tedi, для чого ви в'язуєтесь у дискусію і несете таку чуш? Я вам конкретно відповідаю, а ви наче у гарячці пишете глупості

3
333

"К" - ти, що куриш??? "Династія,меценати" - це хто??? Я, нічого не маю проти Балог, але фанатична любов до "династії,меценатів" це діагноз. Завтра будеш іти руку цюлювати панові. До речі ахметов (з маленької букви) виділяє само більше коштів на меценатство, АЛЕ це тільки 0,18 відсотка з його прибутку (з того, що накрав)...Оце такі в НАС меценати.

T
tedy

якшо розвиток міста то: шлагбауми возєднання, перекриття вулиць московської, к.єлизавети ітд., різні видумані фонди для здирництва? так легко фінансувати різні заходи і свого кармана не треба. чубирко не судимий, натоміст є заступник міського головои хто має, і є серед балог хто має кримінальні справи закриті під час помаранчів. чия би мичала

Ч
Чиновник

За Андрія я відповів. Довелося під час фесстивалів виконувати ряд обов'язків тому розмовляв саме з Андрієм, бо у нас як і всюди багато керівників але ніхто нічого вирішити не може. Андрій особисто відповідав за ряд питань. У тому числі фінансових. Дехто хотів повісити на нього окремі суми грошів але соромно стало коли дізналися скільки Андрій дав з кишені на фестивалі. Але щось я не чую нічого за пана Чубірка. За Андрія я відповів.

К
К

Попрошу всяких фредіків мерфиків і їм подібних клавіатурних онаністів почитати історію- в усі часи існували династії в політиці у владі. То є позитивно бо передається досвід і знання. Так що то, що в сім"ї Балог виникає нове покоління політиків дуже добре,бо досвід і мудрість передасться в надійні руки. І щоб там не говорили,ця сім"я найактивніша в області в сфері меценацтва і допомоги людям.при тому що на Закарпатті немало багатих сімей.але де вони? Чому не спонсорують таланти,не лікують хворих? Їм це не цікаво.їм не цікаві ми з вами.Так що попрошу тих хто ніхрена не робить а лиш паскудить ротом не заважати Балогам розвивати наше місто і область

T
tedy

McMurphy значить ти далеко від тіла, то пользують ті кого заставляють водити анрія за ручку по мироприємсвам щоб ввести в опшество)

M
McMurphy

У мене є партбілет ЄЦ. тож я маю право знати!!!!

T
tedy

не а) є пару інтересних осіб у його свиті, вони забуваються і часто голосно говорять кликуху доволі злим словом. сам знайди я рекламувати не буду то лише єцовці користують

Л
Людина

Ось я не розумію тих що ПР підтримують. 90 % кандидатів від цієі сили -це бандюки ,що системно займаються криміналом.ви чекаєте від них добра? Відкрийте очі,а то ваші Пр і вас скоро нагнуть раком! Дайте процювати у владі людям що можуть це робити професійно

M
McMurphy

до tedy ОЗВУЧ БУДЬ ЛАСКА КЛИКУХУ !!!! ДУЖЕ ЦІКАВО.

T
tedy

Чиновнику це все не його заслуги він там просто приставка. він мажор і все, навіть його друзі за спиною не позитивно говорять про нього навіть кликуху друзі йому дали яку анрій може ще не знає

А
Актуал

Мені здається питання в тому що ще зробить.Чи у нас уже кандидати в депутати мають купити всіх і вся, побудувати церкву, ітд ітп. Наскільки я знаю, Андрій системно займається бізнесом, не тільки щодня а й цегельним заводом та мережею супермаркетів, тому хоч і короткий а ле досвід якийсь має. Треба дати йому спробувати, якщо він не дурний то за короткий час буде видно наскільки корисний він для міста і для області а якщо не зробить те що буде обіцяти, то він дуже швидко себе спалить.

M
McMurphy

Чубірко мав би до тепер ще сидіти якби в нас була нормальна влада(це стосується і балог,) Червене вино існувало до андрійка і буде існувати після нього, мукачево скликає друзів так само, ФК Мукачево він не створював і наскільки мені відомо там дотепер ще не розрахувалися з гравцями за перемогу в обласному чемпіонаті, барва і кирпічний завод - комерційні проекти де ніхто просто так гроші не платить , завдяки їм балоги нарощують свій капітал. З всіх ваших приклалів я згоден лише з мартинон і то із-за відсутності інформації про нього. ще факти Є???

О
Олександр

До McMurphi. Краще вже я візьму приклад і буду Балого філом ніж як ти шановний ПІДОФІЛОМ. Краще вже я буду жити в Україні Балогофілом ніж скитатися Педофілом 5 років по Росії!!!!

Ч
Чиновник

Організація і спонсорування мукачево скликає друзів, святого мартина, червоного вина, роботу дає на кірпічному заводі, супермаркети, допомагає хворим людям, спонсорував фк мукачево, дитячі команди. Тепер озвучте на правду що зробив Чубтрко крім кришування бандюків у подгоряні, переховування у росії

T
tedy

народився!

M
McMurphy

шановні балогофіли просвітіть необразований народ шо такого корисного андрійко зробив для Мукачево. Хотілося б знати конкретні факти що він зробив!!!!! Наведіть їх будь-ласка якщо вони звичайно є.

T
tedy

чого панікують коментатори ЗЦ-у? щось не так іде? не все так добре як показують, на всіх округах очікується завал та треба пахати це не 2010 рік))

А
Антал

McMurphy ти чьоткий приклад інцесту пса з оослом

В
Валентин

Як би там не було, але ніде правди діти: Балога єдиний, хто системно допомагає закарпатцям. При чому не тільки перед виборами, а інші якраз і використовують виборчі кампанії, щоб пропіаритися, а потім про людей забувають. Так само правдою є те, що Андрій інтелегента, освічена людинна, А Чубірко на його фоні дуже програє. Так що не треба чіплятися до прізвища. Думаю, від кандидатів ЄЦ все ж таки буде більше користі людям на Закарпатті, ніж якщо в обласнураду пройдуть "регіонали". Ось три кандидати від ПР пройшли до ВР і щось про них не чути, трохи Бушко десь мелькає, а Балога вже особисті прийоми в трьох районах провів і людям хоч щось допоміг.

М
Мукачево

люди не допустіть щоб жулик Чубірко пішов в депутати

А
А.

До чого тут сім'я,хто кому приходиться??? Якщо люди роблять все задля рідного краю,і вони з однієї сім'ї це лише доказує істину,що родина це святе і неподоланне,добре і порядно вихований син,який хоче також добра для свого краю. І хоча б інколи треба цікавитися не прізвищем кандидата,а тим,що він робить.

M
McMurphy

Я вже переживаю за них , Якщо у них кадровий голод почнеться щоб не почали інцест практикувати.

РМ
Редакція Мукачево.net

Коментування з однієї ІР - адреси заборонено правилами. У разі повторення спроб, адреса буде заблокована.

О
Олександр

Шановні, підтримуючі Регіоналів... Раз ви тут починаєте так вихваляти їх то попрошу Вас написати конкретно що ці бандюки зробили хорошого та корисного для наших громадян та міста вцілому!!! Ще хочу звернути Вашу увагу на те, що ж Іван Чубірко зробив хорошого для Нас. Вже досить давно громадяни з його ж району Підгоряно звернулися щоб допоміг у вирішенні дворових питань, а саме обстриганням дерев, гілля яких вже у прямому смислі слова лізли у вікна. І що ж? Який результат звернення був??? А хто їздить на машині через Кольчино? Як Вам дорога? Так це вони про Нас піклуються???

О
Олександр

Шановні, підтримуючі Регіоналів... Раз ви тут починаєте так вихваляти їх то попрошу Вас написати конкретно що ці бандюки зробили хорошого та корисного для наших громадян та міста вцілому!!! Ще хочу звернути Вашу увагу на те, що ж Іван Чубірко зробив хорошого для Нас. Вже досить давно громадяни з його ж району Підгоряно звернулися щоб допоміг у вирішенні дворових питань, а саме обстриганням дерев, гілля яких вже у прямому смислі слова лізли у вікна. І що ж? Який результат звернення був??? А хто їздить на машині через Кольчино? Як Вам дорога? Так це вони про Нас піклуються???

К
к

до Жаливи- тебе бісить що одна сім"я хоче займатися політикою в краю.балотуватися може хоч хто,так видвинь кандидатів від своєї сім"ї! чи у вас хватає лише сили і мозку на клавіатурі кнопки клоцати?

ТП
Троль про тролів

Чия би корова мичала

К
к

твердо впевнений,що в депутати мають йти виховані і освідчені люди,які досягли успіху в житті і ефективно зможуть працювати в раді.Чого ви так накинулися на Балог? люди давно в політиці,у владі-бачать нагальні щоденні проблеми,відчувають пульс населення.Думаю досвід і знання,набуті Андрієм Балогою під час навчання за кордоном лише сприятимуть вирішенню проблем жителів Мукачева, і як не крути і порадитися зможе у батька. А то шо пишуть всякі жаливи і йому подібні кукурудзи,та то шизофренічна фігня

І
Іван

То з барви пишуть, у них одна ай-пішка

М
Мукачовиць

Туй сись копьілиць Микола староста рисуєся. Хлопче прийшли боржомі і цюлюй іванка в одно місто.

МС
Микола Староста (Жалива)

Да тролі стараються підтримати Балог. Але це не допоможе, однозначно, що людей бісить, що одна сім'я сама розумна у всьому Закарпатті, а всі інші якесь вибачте бидло. Тролі звинувачують кандидатів від ПР у всіх бідах, але хто був з десяток років при владі на Закарпатті, хто довів наш край до такого стану? Ще хочу почути обґрунтування,тих великих "чесно" зароблених фінансових статків Балог. У нас виходить,що у людей можна раз вкрасти, а потім щось вернути і ти будеш меценатом.

І
Іван

У мене родич медведчук, кум путіна. Я не хочу нич робити, хочу гульбенити і дівочок тігати. Нашо мені тоті вибори

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

завершення конференції ЄЦ: "тепер просимо всіх за столи до компютерів коментувати нашу класну конференцію", в інших "просимо за столи випити по чарошчі за кандидатів"

ММ
Мукачівські міліціонери

Добавте ще Світлану

ММ
Мукачівські міліціонери

Без коментарів: Контора працює без вихідних Олександр 02.02.2013 13:49 | IP: 95.134.196.xxx Оптиміст 02.02.2013 13:54 | IP: 95.134.196.xxx Ярослава 02.02.2013 13:57 | IP: 95.134.196.xxx Толік 02.02.2013 14:03 | IP: 95.134.196.xxx Небайдужий 02.02.2013 14:07 | IP: 95.134.196.xxx Віктор 02.02.2013 14:18 | IP: 95.134.196.xxx

С
Сторонній

Можна писати, що завгодно, але хоч Балога зараз не на посаді він зараз на коні бо нікому нічого не довжний. Побите що буде 4 березня і де буде ледида до квітня. Тепер він ліг повністю під медведчука і обклався есдеками. Це його погубить

Н
Настя

Ковбаска в депутати! І Чубірка! Антал тоже файний чоловік. Тоді 2004 покажеться канікулами на Канарах, регіонали гет на зідять і не подавляться

J
John

Не хочу нікого ображати, але людям помагати треба, а не лиш думати про них перед виборами..якби не родина Балог то Мукачево стало би пустинею

J
John

За такими як Андрій Балога майбутнє..хлопець толковий і розумний він може багато корисного нашому місту принести..я сам із Чинадієва і дуже жалкую що не можу підтримати Андрія..але обов'язково проголосую за Бігунця, щоб підтримати кандидата від ЄЦ

МС
Микола Староста (Жалива)

Дожилися ецени, сім'я Балог,як при феодалізмі передає депутатство у наслідок. Ще цікавіше, що вже чинний депутат обларади (Роман) іде знуву у депутати ... прикольно.

М
мкнкач

ну шо пр-овці, дістали ви кандидатів по Мукачеву та й Іршавському району. Чубірко та й Ковбаско уже можуть пакувати міхи і помали чухати)

П
Політолог

Кукуруза давно спалився і сидить у штабі ригів. Слави шандора хоче. Чубірко після виборів у мукачеві коли він бігав з калашом по городу і 3 років у бігах може уже бамбук курити на драгобраті. Садварі таку пачку розїв на посадах і перебігах з партії в партію що даже сфотографуватися з людьми бо у кадр влізе або він або люди. По Виноградову можуть риги купити але є надія що люди підтримають інтелігента. По Ужгородському району все буде залежати від преговорів з опозицією. Думаю Пр може взяти максимум один мандат і то не точно

С
Свідок

Бізіля була, сиділа біля Хохлова

А
Арсен

Правду кажуть за кандидатів біло голубих. Усі як єден медведчуківські пси во главі з шовгориком

М
Мукачівець

Сдки і пердуни об'єдналися . Це " хороший знак".вони вже показали себе в вариши у 2003,2004. Бандітня. Усі помнять цю сволоту.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Бізілю з берегова не вижу на фото - не запросили?

С
свобода

А шо тут дивного?Беруть приклад з януковича- дід,син,брат,сват,кум і всі інші родичі.

С
Саша

Мукачево, район і Іршаву ЄЦ заберає полюбе. Не розумію кандидатів від ригів на цих округах, вони або дурні або зливаються

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

можливо пройде в обласну раду із всіх Оксана Балога, якщо Ковбаско буде лінуватися, та Бігунець із-за слабкості районних регіоналів. Андрій програє Чубиркови, Виноградово принципово візьме команда Бушка-Гайдоша, Ужгород ще під питанням но і там скоріше Антал виграє з не великим відривом... чикаю відповідь від Шандора у виді соціології. (андрія на місто бігунця треба було)

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

в ЄЦ для чужих(не родичів) перспектива закрита... обслуговують одну сімю! вітаю скоро ваші соратники почнуть зливати вас, із-за особистої безпеки та карєри))))

Читайте також