Єлизавета Біров прокоментувала журналістам своє затримання та внесення застави

4
34

За її словами вона не є членом партії, і додає, що вона етнічна угорка.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що суд обрав екскерівниці департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Разом з тим було винесено й заставу у сумі 1,8 млн грн.

Одразу після цю суму за Єлизавету Біров вніс бенефіціар Партії угорців України "КМКС".

Згодом, Єлизавета Біров прокоментувала цю ситуацію журналістам "Суспільне Закарпаття":

"Я не є членом партії. Я є просто з моменту утворення активним членом. Я є угорка етнічна. Я ніколи цього не приховувала. Відповідно до моєї посадової інструкції, я не право, а обов’язок мала підписати договір на закупівлю після того, як визначено і подано всі документи (до речі, декларації, висновки і так далі на закупівлю). Те, що мені зараз виставили в такій мірі, це абсолютно не відповідає ні доказам, нічому".

"Ми телефонували Олегу Гудашу. Він поки не знає, чи оскаржуватиме рішення суду, однак цими вихідними матиме зустріч із адвокатами. 17 серпня він розповів Суспільному, що вважає справу замовною. Ким саме – не уточнив", - розповіли журналісти.

Раніше Mukachevo.net розповідало, про затримання посадовців Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА, яких підозрюють у махінаціях із закупівлею засобів індивідуального захисту для працівників медичних установ.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ВВ
Вечірній вариш

Вона нормальна баба, не прікалуйтеся. Просто хотіла заробити мало. Я знаю і її і всю сім‘ю іі. Вот хто з них настояща тварь то мала собака іі синок. Рєдкісний п?рас, бр там понтів більше чим волося на голові. Кібиго мати навчила мало розуму гадьониша малого, а не по кембріджах траву курити та пивомся заливати А за стадіон ВЕСАРІОНОВИЧ правильно написав, шо треба вияснити чи ця застава не має нічого спільного до будівництва (хотя я дууууже сомніваюсь)

I
ivan

красти - гріх, від хворих і бідних красти - гріх ще май великий.. чорти її вже ждуть як винна. людям і просити не треба,або ті у кого вмиравуть і отдавуть останнє, то ще й припросять.. не завидую цій тьотці..мадярка она чи нєт,ниє разниці, ніц їй не поможе..

Г
Горе

Тварь вона продажна!!! Я і сотні медиків в Закарпатті перехворіли і і продовжують хворіти, і помирати від Ковід-19, на нари СУКУ... і і хай не пиз..ть, що без неі пройшли торги... ще з дитячоі лікарні воняє за нею!!!

К
КИТАЙ

Дайте її нам . Ми її казнимо . В лісопосадці. Конфіскуємо все нажите її злочинним існуванням , в дохід держави Китай . Її посібників вона здасть . Повірте , не такі заговорили . А ця просто д?репа. Розстріляємо і сім'ю . Знали про корупцію, а мовчали . Добре їм жилося . Досить було. В країні має бути порядок. В медицині теж. А не навпаки .

О
останньому

А де краще.Хвалена Білорусь даже із дешевими енергроносіями від Росії почала бунтувати.Твоя любима Росія теж із за дешевих енергоресурсів стала в ступор.Доказ тому події у Хабаровську.

R
rem

За 30 років краіна перетворилася в Сомалі. Не просто Украіна - недокраіна, але й ще укронарод - недонарод.

Е
Еде

Перед законом всі рівні, незалежно від "національності". Тим паче, що Ержіке за походженням лише частково угорка, а більше русинка-полька.

Л
Ласло

Holgyem ! A nemzetiseg valoban feljogositja-e a kenopenz felvetelenek jogat,vagy hem hisz istenben ?

О
Ого

30украла / 2 занесла, бізнес по Закарпатськи.

ІВ
Іосиф Весаріонович

1. Я не пам’ятаю жодного злочинця, який би сказав що він виновен. Ліза не виняток. 2. Хто на кого виходив - партія на Лізу чи Ліза на партію? Які домовленості проводились, просто так гроші не платять. 3. Якщо КМКС (читай Угорщина) платить кошти за Лізу. то на яку країну працювала Ліза? 4. Чи не є ці 65 тис. мертвих американських президентів частиною оплати за землі футбольної академії, яку будує Угорщина на землях, які належать опосередковано родині Лізи. 5. Пропоную всім етнічним угорцям щодо яких будуть обиратись запобіжні заходи у формі арешту, звертатись до КМКС за внесенням застави. Щира, благодійна організація, яка захищає інтереси КОЖНОГО ПЕРЕСІЧНОГО етнічного угорця. Чим Ліза краще за Пішту чи Золі?

С
саша

Ця пані не один мільйон вивела дітям своім на хижі і бізнез в Угорщині і точно, що не із зарплати заробляла, щи будучи на посаді в Мукачеві і вірно служачи Балогам, через яких і зробила свою карєру, хоч по природі доста туповата як врач ( так кажуть іі колеги з якима починала робити в дитячій лікарні), але в нас держава така: поменьше мозгів і совісті у владі і ти будеш жити точно не на зарплату.

К
Келебра

Дорогі друзі. Я впевнений у тому що Гудаш ПП їй запропонував 10млн. І вона згодилася на аферу. У всьому винен цей шарлатан.він по всій Україні таке пропонував а ця ду..а. згодилася. Нормальні люди його послали. А ви шановні волонтери далі по Ужгороді збирайте гроші медикам та підходьте їх. Кому війна а кому мама рідна.

І
Іван

Ця людина дуже поважна особа! Яка працює з документами а не на складі щоб вивчати бірки і тканину, особливо в складний панічний час коли вона мусить піписати і затвердити! А кому цей продавець гроші заносив розбирайтесь! А кричати шо десь дешевше легко, це як в турецький ларьок зайдеш купиш все а потім з пакунками підиш в інший а там тобі продавець скаже шо ти дурень у мене все набагато дешевше би купив! Пані Біро достойна людина, яка живе по можливостям і до 30 міліонів ніякого відношення немає!

Г
Геннадий

Во всех властных структурах процветают взяточничество и воровство, а вы, дебилы, обсуждаете венгерский вопрос! Пишите лучше, комментаторы дебильные, о том, кто и почему таких тварей плодит на Закарпатье и в других регионах......

Ф
Фараон

Єлізавета, Ліза, від слова "лізати".

X
xxx

Най платить ТО КРАПЛЯ В МОРІ

Р
РУСИН

В цивілізованому світі вже більше не давала ця с?ка жодного комента . Сиділа би до кінця своїх бабських ночей.... А кіть по нашому упувісти , то ти шалава обкрадовала свій народ , своїх люди . Думала сь ош сама хитрови€бана , а уйгло , шо сама й@бнута . Мадярка , шо тут щи упувісти ...

ljдо всіх Коментаторів

Ви кончений народ ! Вам в ЄС не місто, ідіть до москалів там ваше місто! Ганьба вам руснаки!!!!!!!

С
С

Та могли би і мадяри перевірити чим ся туй занимать партія КМКС. А Біровка не є представником всіх угорців, і за її діяніями не можна говорити про всіх етнічних угорців Закарпаття

Г
Гайдош

Керівник департаменту неможе без губернатора рішення приймати, це політичне звинувачення, угорців давлять, а КМКС мовчить.

C
C

Як то не є членом партії, але є активним членом??? Щось незрозуміло.

Г
Гейропа

Нах3р її повісити за то шо она зробила , кончену мадярку

C
COVID-19

Не дамся узвiдатися!

В
Василь

Важко зрозуміти, що вона каже...

Д
Депутат

Не в курсі але в долі

Ю
ю

то всьо націки і бендеровці з галечанами спровокували. До 14 року ниядного чиновника ни мош боло даже заподозрити у корупції. На насірова придумали, на яфремова придумали, на кришталево чистого яника придумали, на богдана, єрмака придумали...Они ночами не спали, недоїдали, жили у хрущовках і оддихали на річках Ураїни, бо на басейни гроши не хватало. Ушитко робили і ми у 14 році боли по ввп на душу п'яті у світі. Пак кормлящий дамбас і крим напудилися нациків (шо там говорити, я ся бою уйти за пивом, під двирьми усе ня заставлявуть гімн співати, і тести з укр.мови рішати), і ...., о чудо, економіка майже не відчула сього. Кіби не война, то може би без тих кармлящих ми би у тройку економік світу зайшли. Кароче, 14 рік нам дав бездарів зелених і тому біравка поберовала. Но статтю тоже написали дуже грамотно, фаріонка би їх четвертовала.

Я
я

Вона права, що її замовили звідтиля...

М
М1стный

Ну що каструльоголові чубастікі, прогавили мадярку? Де ваші срані активісти, чи бабло не воняє?

М
марія

Петров пришив справу Єлизаветі Біров, щоб потім мати чим торгувати з мадярами, старий кгб-ий метод.

ПР
пан Ростислав

онкохворих діточок обкрадала.

Ц
Ціґань

Причина банальна. Комусь перейшла дорогу. Авать можновладці планувуть на її місто когось из родини. А то што б'юджетники крадуть по мірі можливости из корита, тай берут хабарі даже не підлягає обговоренню. Такі єсьме. А партія юй позичила 65к$ за файні очи. Коби она лічно не бировала тоти 65тон, нико би юй не позичив. Не далиби на ні и попозерати.

У
Україна

Замовте якусь справу по розкраданню бюджетних коштів на людину , котра не пов'язана з цією процедурою ! Не получиться ! А ось ви якраз і є фігурантами по РОЗКРАДАННЮ ! Тож не треба "ля - ля". Конфіскація майна і тюрма ! Це єдине , що має зробити ДЕРЖАВА доброго для таких , як ..... !!!

С
Савич

Керівник у відповіді за все, що твориться в очолюваній ним в організації, тож не треба Біровко дурочку включати... Твоє місце на тюремних нарах.

Д
Дідо

Усі кого імають на взятках та кажуть « Меня подставілі!!!»

Читайте також